Kuinka Ansaita Rahaa Kotona Laillisesti Ilmaiseksi, Ei Huijauksia!Kuinka Ansaita Rahaa Kotona Laillisesti Ilmaiseksi, Ei Huijauksia!

Ja sinun ei myöskään tarvitse olla paljon rahaa aloittamiseksi. Selaa luokittain, tätä kutsutaan myös kultaiseksi ristiksi. Lisäksi sillä on erikoistarjouksia ja kuponkeja, joihin pääset. Tämä toimii myös hyvin, jos sinulla on jo vakiintunut yleisö, koska yritykset ovat valmiita maksamaan tavoittaaksesi yleisösi. Se on 22 tuntia päivässä, voit lainata ajoneuvosi jollekin toiselle ja saada palkkion siitä. Ja se on iso voitto. Kuten monien tämän luettelon tuotteiden kohdalla, tämä toimii parhaiten, jos erikoistut erikoisrakoihin. He siirtävät käyntikortit kaikkialle, missä he menevät, blogiavat sivustoltaan ja viettävät koko vapaa-ajan yrittäessään ajatella uusia tapoja mainostaa sitä. Kun olet rekisteröinyt tilisi ja linkittänyt PayPal-tilisi sovellukseen, olet valmis etsimään avoimia työpaikkoja.

Tämä on teknisempi tapa ansaita rahaa verkossa kuin suurin osa muista annetuista strategioista.

Toinen vaihtoehto on Chase Freedom Unlimited. Kuulostaa melko hyvältä, eikö niin? Verkkoyritysten ympärivuorokautisen luonteen vuoksi yritykset etsivät ihmisiä eri aikavyöhykkeiltä auttaakseen käsittelemään käyttäjiensä ongelmia. Sen sijaan, että luottaisit mainoksiin (mikä vaatii paljon sivun katselua ja hakukoneiden hallintaa), kokeile luonnollisempaa myyntiä uusimpien tytäryhtiöohjelmien avulla ansaitaksesi sivustosi. Etkö tiedä mitä myydä? Upea esimerkki on Brandon Gaille'n ohjelma blogimiljonäärinä. Sinun on maksettava palkkio, mutta suurin osa muista prosesseista automatisoidaan puolestasi.

Voit tulla virtuaaliohjaajaksi ja osallistua yksilöllisiin ohjausistuntoihin tai jopa isännöidä webinaareja auttaakseen ihmisiä suoraan mistä tahansa aiheesta.

15 Hyvää Liikeideaa äideille Työskennellä Kotoa

Entä sen opettaminen muille ihmisille? Selvitä, mikä tekee arvosta ainutlaatuisen, ja nojaudu voimakkaasti esittelemään tätä voimaa potentiaalisille asiakkaillesi. Monille tämä voi tehdä tehtävästä varsin aikaa vievää, ja siksi he palkkaavat kääntäjiä, jotka ovat saatavana verkossa mistä päin maailmaa tahansa. Kuinka aloitan?

Postitse kannettavat supermarketit, kirkot ja koulujen ilmoitustaulut. WPBeginnerillä olemme auttaneet tuhansia aloittelijoita aloittamaan blogin matkansa. Ole myös vuorovaikutuksessa kommenttien kanssa ja rakenna yhteisö tekemäsi videoiden ympärille, jotta ihmiset jakavat sen ystäviensä kanssa. Tee markkinatutkimus kiireellisen tarpeen selvittämiseksi; Luo ohjelmiston MVP-versio; Saada palautetta ensimmäisiltä käyttäjiltä ja beetatestajilta; Integroi palaute ja julkaise ensimmäinen versio maailmalle; Aloita ohjelmistoratkaisun markkinointi. Olen varma, että voit valita yhden idean 100 online-liikeidean luettelostani. Voit käyttää ideoitamme saadaksesi lisää ylimääräisiä tuloja. SliceThePie on pohjimmiltaan kuin tutkimussivusto, joka maksaa sinulle kirjoittaa arvosteluja uusista kappaleista, muotituotteista, asusteista ja mainoksista ennen niiden julkaisua.

Nyt online-rahaa ansaitsemisen pitäisi tuntua miellyttävältä toiminnalta.

Kuinka Ansaita Rahaa Verkossa Aloittelijoille

Tutkitko vapaa-ajallasi Expedian kaltaisia ​​matkaverkkosivustoja? Maksusi summa riippuu projektista, mutta voit nähdä tarjouksen ennen työskentelyä. Yksi aliarvioituimmista freelancer-sivustoista. Jokainen menetelmä on selitetty yksittäisillä sivuilla yksityiskohtaisemmin tiedoin. Kuten rikastu nopeasti -huijaus, tämä on yksi helpoimmista tavoista löytää rip-off. Saat pelata välitöntä palkitsemispeliä osallistumalla markkinatutkimukseen. Mutta pysyvyyden ja omistautumisen avulla pääset sinne. Joten luot omalla sivustollasi jäsenosan, jolla on palkkiopalkin takana olevaa premium-sisältöä.

Tarkoitan, kuka maksaa sinulle sähköpostien lukemisesta, eikö niin? Riippumatta siitä, minkä menetelmän valitset online-tulojen tuottamiseksi, on yksi tärkeä asia ymmärtää. Mikrotöitä voi olla hauskaa suorittaa, ja tarvitset vain tietokoneen ja Internet-yhteyden.

Maksaa Ohjaajalle

NamingForce SquadHelp -potentiaalipotentiaali: Sijainti on myös kriittinen. Voit tuoda ylimääräisiä tuloja sopimusasiakkaiden supertähtinä sopimuksille ympäri maailmaa. Katso, minkä tyyppisiä valokuvia näet Internetissä, ja räätälöi työsi vastaamaan tätä tarvetta. Siinä on hienoja ominaisuuksia, kuten: Ebay on luultavasti paras esimerkki verkkohuutokaupoista. Kun olet kirjautunut, voit tarkastella heidän etätyötaulujaan kaikenlaisilla aloilla:

Voit saada ilmaisen verkkotunnuksen Bluehostilta, kun kirjaudut johonkin heidän isäntäpaketeista. Haluatko olla freelancerina vai aloittaa sivutoimisto, mutta ihmettelet kuinka ansaita rahaa verkossa maksamatta mitään? En ole vielä tarkistanut InstaGC: tä, mutta Work at Home No Scams on erittäin yksityiskohtainen kuvaus siitä, miten se toimii täällä.

Jos se oli niin yksinkertaista, he eivät tarvitsisi sinua tekemään sitä. Mutta voit rakentaa sen ja tehdä sen kotoa. Konsulttina toimiessa on suuri todennäköisyys, että asiakkaat vierailevat kotitoimistossasi. On sivustoja, kuten Clarity. Jälkimmäinen kestää kauemmin, mutta voit saada paremman tarjouksen lahjakortillesi. Voit nostaa rahaa milloin tahansa. Verkkoon pääsyn rajoittamiseen on rehellisiä syitä.

Sijoita Osakemarkkinoille

Mene Craigslistin tai Upworkin läpi ja etsi itsellesi tietojen syöttö- ja hallintotöitä. Vaikka kokopäiväisen työllisyyden vakaus saattaa antaa useimpien nukkua hyvin yöllä, se ei anna luoville mehuille mahdollisuutta etsiä uusia tuloja tuottavia strategioita. Tarvitset puhtaan ajotietueen ja uudenaikaisen, hyvässä kunnossa olevan auton. Jokainen, joka kertoo toisin, ei ole läpinäkyvä kanssasi. Luo tappajakurssi:

Muutamia aloitussivustoja ovat: Kyllä, niin paljon. Valitset markkinaraon, tuotat liikennettä ja myyt sitten tuotteesi ja palveluidesi liikenteen. Pinterest on loistava lähtökohta.

Parasta tällä sivustolla on, että tarvitset vain 1 dollaria rahan nostamiseen. Voit ansaita nopeasti ansaitsemalla tutkimuksia, suorittamalla tarjouksia ja tekemällä muita tehtäviä. Sinulla on myös yksi viimeinen vaihtoehto luoda sponsoroitua sisältöä. Kun kurssi on valmis, voit käyttää LMS (Learning Management System) -laajennusta tarjotaksesi kurssin yleisölle. Kyseiset tavarat tarjoaa usein itse tutkimuslaitos, ja sieltä niistä voi tulla hiukan luonnos. TaskRabbitin mukaan liikkumisella, siivoamisella, toimittamisella ja yleismiehellä olemisella on suurin potentiaalinen ansaintamahdollisuus. Verkossa on tonnia sivustoja, jotka joko ostavat vanhan älypuhelimesi suoraan tai antavat sinun luetteloida puhelimesi tuhansille ihmisille, jotka eivät halua purkaa 1000 dollaria + uudesta kiiltävästä iPhonesta. Parempi vielä, jos sinulla on kokemusta palvelusta tai vähittäiskaupasta, olet täydellisesti sopiva.

Asenna Nämä Sovellukset Saadaksesi Ilmaista Rahaa Passiivisesti

Ensimmäinen liittyy Google-mainoksiin, toinen liittyy YouTubeen ja viimeinen liittyy älypuhelimeen. Maksun vastaanottaminen suoralla talletuksella voi kestää jopa seitsemän arkipäivää ja sekillä maksun vastaanottaminen jopa neljä viikkoa. Katso esimerkki ohjelmasta, joka pitää luottamustasi prioriteettina, tutustu yhteen suosituimmista ohjelmistani, varakkaan Affiliate.

Kuinka suuri heidän yritys on? Myöhemmin online-osake- ja salausvaluuttaohjelmat, kuten Coinbase ja Robinhood, antoivat meille mahdollisuuden tehdä välittömiä kauppoja taskuistamme. WordPress-mainosten hallintalaajennuksen käyttö voi kuitenkin helpottaa prosessia. Laitteet tarkistetaan tyypillisesti viiden arkipäivän kuluessa. Se on hauskaa, ja voit myös pelata ilmaiseksi sekä kilpailla palkinnoista. Johtopäätös, kuten kiekkoviiva, puoli maalia eliminoi mahdollisuuden "työntää" tai tasan. Sponsorointi toimii samalla tavalla kuin urheilu-, TV-ohjelmissa tai muilla aloilla.

Kuinka Seurata Verkkosivustosi Suorituskykyä Käyttöaikoja/seisokkeja Varten

Ja koska todennäköisesti työskentelet startup-yritysten kanssa, jos voit neuvotella pienestä pääomasta, voit hyötyä suuresta ajasta, jos nouset vankkaa tuotetta ja käynnistys onnistuu. Lue seuraavaksi, se ei ole tonni rahaa, mutta jos olet ahkera, voit ansaita muutama ylimääräinen sata kuukaudessa. Anna kotisi yksityisiä lukukursseja ja käytä SAT-tietosi. Tämä ei ole kuitenkaan jotain uutta. En voinut uskoa, että 30 vuotta vanhat kirjat olivat silti niin paljon arvoisia! Etkö voi odottaa niin kauan, että ansaitset ensimmäisen dollarin videoillasi? Maksaa verkosta hakemisesta Kiinnostaako ansaita rahaa tekemällä jo verkossa tekemäsi? Helppo, käy vain Microsoft Rewards -palvelussa ja kirjaudu ilmaiseksi.

Et ansaitse rahaa heti. Älä tule vain eBay-myyjäksi ja jätä se siihen. Mutta sinne ei ole helppoa päästä. Et ehkä löydä palkattuja julkisen puhumisen keikkoja heti.

Jos sinulla on luovan kirjoittamisen tyyli ja sinulla on kyky tuottaa houkuttelevia artikkeleita ja blogeja, on monia tapoja, joilla voit muuttaa kirjoituskykysi rahaksi. Mutta arvaa, että se on vaikein osa! Kun osoitin hänelle kirjakokoelman, hän alkoi skannata niitä kaikkia kannettavalla viivakoodinlukijalla.

Tekniikka

Jos haluat lisätietoja Bobbyn ja Miken taustasta ja siitä, kuinka he ovat rakentaneet Facebook-mainosyritystensä, voit tarkistaa heidän tarinansa täältä. Mutta jos aiot myydä gourmet-ruokia, joudut soittamaan paikalliseen terveysosastoon ja selvittämään alueesi säännökset. Suosittelemme HostGatoria (se maksaa vain 2 dollaria). Kirjoita postinumero vain saadaksesi tulokset. AchieveMint toimii yhdistämällä jo käyttämiisi kunto-sovelluksiin, kuten Fitbit, RunKeeper, Healthkit ja MyFitnessPal, ja antamalla sinulle pisteitä tietyistä toimista. Kun maksu on suoritettu, voit siirtää tuloja pankkitilillesi, mikä voi viedä muutaman päivän. Mikrotyöntekijät ovat samanlaisia ​​kuin Amazon Mturk. Mielestäni ilmaiset tavat ansaita rahaa verkossa eivät vie sinut kovin pitkälle.

Hanki Ilmaista Rahaa Leikkaamalla

Toinen vaihtoehto ansaita rahaa verkossa WordPressin avulla on luoda hakemisto tai verkkosivustot. Kun olet todistanut itsesi luotettavaksi työntekijäksi, voit hakea Zaarly-myymälää saadaksesi lisää asiakkaita sinulle. Heillä on jo suuri yleisö, johon voit ottaa suoraan yhteyttä. Jos on yksi ainoa vaihe, jossa kaikki (toistaiseksi) voi mennä pieleen, se on tässä vaiheessa - etenemisen mittaaminen. REIT on finanssialan ammattilaisten hallinnoima rahasumma, joka menee sijoittamiseen kiinteistöihin. Suurin osa verkkotöistä on hyvin yksinkertaisia, ja kuka tahansa Internetin ja Englannin perustaidoista osaa tehdä tämän.

Jotkut ansaitsevat paljon enemmän kuin monet, ja moniin menestystarinoihin sisältyy kapean asettaminen joihinkin sellaiseen, jonka osaat hyvin osoittaa tai tehdä, niin että sinusta tulee go-person YouTube-palvelussa ja jokainen uusi video, jonka lähetät, lisää säännöllisempää tulo. Ole varovainen, ettet julkaise kuvia tavaramerkeistä, tekijänoikeuksilla suojatusta taiteesta tai ihmisten kasvoista, jotka ovat helposti tunnistettavissa, ellei sinulla ole mallin julkaisua. Se ei ole ilmainen, mutta Hollyn tieto on vertaansa vailla. Nämä ovat pieniä tehtäviä, kuten kirjoittaminen, tietojen merkitseminen, transkriptio (lyhyet tiedostot) jne. Kerää positiivisia suosituksia ja laajenna online-läsnäoloasi. Swagbucks (arvostelu), se oli minulle peliä muuttava hetki, koska tämä toteutus auttoi minua aloittamaan tämän uskomattoman online-matkan, josta olen niin kiitollinen. Ota ensimmäinen askel ja näet valon eteenpäin. Tuotteiden myyminen eBayssa, ammattimaisesti, se voi olla taiteen muoto. Tietysti, jotkut heistä saattavat olla hyödyllisiä muutaman sadan tai jopa tuhannen dollarin luomiseksi kertaluonteisina tuloina.

Jopa toisen työn pitäisi olla erillisessä paikassa.

Tarkista Verkkosivustot Ja Sovellukset Käteisellä

Vaikka et ansaitse niin paljon kuin mahdollista yksityisessä myynnissä, käteistarjoussovellukset tuottavat välittömän käteismääräyksen tuotteellesi ja maksavat sinulle nopeasti, kun tuote toimitetaan johonkin heidän lähetyskeskuksesta (hyvä huippuluokan elektroniikalle).. Menestys YouTubessa tulee aikaan, käytännöllä ja sinnikkyydellä. Sivuston navigointi, mutta saatat saada enemmän. Tutki muita kaupunkisi yritystietoja AirBnB: llä ja katso, mikä on käyntinopeus omasi kaltaiselle paikallesi. Joten miten menee kokoamalla kurssi? Tiedän, että jotkut teistä pitävät juuri siitä ylimääräisestä käteisestä, joten olen laatinut tämän luettelon teille.

Se antaa sinulle ilmaisen verkkokaupan, joten voit myydä tuotteita, joissa on heidän mallisi.

Pysy kuulolla ja vieritä edelleen tälle sivulle saadaksesi lisätietoja viidestä tapaa ansaita verkossa työskentelemällä tietokoneellasi.

Kuinka Havaita Linkkien Lähettämistä Koskeva Huijaus

Voit jättää ne milloin haluat. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on rekisteröityä sivustolle, kuten CafePress, ladata luomasi malli, päättää, mitä kohteita haluat jatkaa (ts. )Amazon valitsee, pakata ja lähettää tilauksesi, ja sinulla on valtava altistuminen vilkkaalle markkinalle, jossa tuotteet myyvät joka toinen. Epäilen edes sisällyttämällä tämä luokka, mutta aihe siitä, miten ansaita rahaa verkossa, ei olisi täydellinen ilman, että sisällyttäisin siihen. Sieltä voit valita, siirrä tulosi pankkitilillesi parin päivän sisällä, tai voit saada Amazon-lahjakortin heti. ZipRecruiterin mukaan tämän sijainnin keskimääräinen tuntihinta on 19 dollaria. Epäonnistin kahdessa käynnistyksessä, mutta menestyin sisältömarkkinoinnissa.

Ajattele toimintasi pitkän aikavälin tuloksia. Tässä on joitain parempia tytäryhtiöverkostoja, joita olen itse käyttänyt viimeisen 5-6 vuoden ajan: He tietävät, että olet todennäköisesti vain kohautunut, heittänyt sen pois ja jatkamaan päiväsi kanssa. Kestää valtavan määrän vaivaa ja viranomaisrakennusta, ennen kuin voit todella rikastua tuloja tuottavien online-toimintojen kautta. Voit etsiä Amazonia, joka antaa lahjakortteja toimiville iPhonille, tai verkkosivustoja, kuten Decluttr, jotka antavat sinulle rahaa vanhasta puhelimesta. Pienin voitto on asetettu Rs. Suuret tuotemerkit ja muut yritykset maksavat sinulle vain lähettämällä viestin yrityksestäsi tai esittelemällä yhtä heidän tuotteistaan.

Qmee maksaa sinulle verkosta hakemisesta ja kyselyjen suorittamisesta. Mikä parasta, minimirahoitusta ei ole. Voit olla seuraava. Oikealla kapealla, markkinoinnilla ja työkaluilla voit luoda online-t-paitayrityksen, joka antaa sinulle ylimääräistä rahaa verkossa nukutessasi. Investoin paljon aikani oppimiseen kirjoista, blogeista ja kursseista.

Thomas Cook lopettaa kaupan - uusimmat tiedot ja oikeutesi

Voit päästä alkuun ilman verkkosivustoa tai online-läsnäoloa. Joten aloitetaan. Tässä DollarSproutin artikkelissa on hienoja vinkkejä. Aina kun kävijä napsauttaa näitä mainoksia/linkkejä käydäkseen Inspediumin verkkosivustolla ja ostaa web-hosting-suunnitelman, tapahtumaa seurataan verkossa. Kirjoittaminen on yksityiskohtaista työtä, mutta onneksi voit tehdä sen milloin tahansa yöllä tai päivällä. Airbnb-majoittajat ansaitsevat keskimäärin 924 dollaria kuukaudessa, Internet-lainanantajan Earnestin tietojen mukaan.

Ideana on, että he oppivat lisää ihmisten etsintotavoista ja paljastavat malleja, jotka voivat olla arvokkaita yrityksille, jotka yrittävät ymmärtää paremmin kuluttajia.

EBay: myy asioita talosi ympärillä - tai osta asioita myydäksesi korkeammilla hinnoilla

Täältä iPhonen käyttäjistä voi tulla liikkuvien työntekijöiden lähde, joka skannaa viivakoodeja, mysteerikauppaa, tarkistaa hintoja, tehdä kyselyitä, tutkia lähiöitä ja paljon muuta. Tämä on pieni hinta, joka on maksettava jatkuvasti kasvavan käteisvaroittamattoman kuluttajaryhmän kuvaamiseksi. He luovat koulutusohjelmia, videoita, webinaareja ja korkeapaineisia myyntisivuja, joissa on lähtölaskurit. Mutta voidaksesi nähdä todellista rahaa YouTubesta, sinun on markkinoitava videoitasi muualle. VIPKID-opettajat antavat 14–22 dollaria/tunti. Vanhat päivät, jolloin jouduit toimimaan ammattitoimittajana tai luottamaan edustajaan ja kustantajaan myydäksesi romaani, ovat kauan kuluneet. Kun esine myy, maksu on nopeaa. Sillä on ideamailma, ja sinä ihmettelet, kuinka paljon ihmiset maksavat 70-luvulta tulevasta räätälöitystä lastenhuoneen lampusta tai uudelleen värjätystä baarista.

Haluatko Nähdä Kuinka Rakensimme 1 000 000 Dollaria +/vuosi-blogin?

Tähän sisältyy verkkotunnuksen, mallien ja verkkosivustosi suunnittelun valitseminen. On myös paljon muita sivustoja, joissa voit myydä kirjojasi, mutta BookScouter on paras sivusto, koska se säästää rahaa ja tekee helpoksi nopeasti löytää sivustot, jotka maksavat eniten vanhoista kirjoistasi, mukaan lukien yliopisto-oppikirjat. Jos olet kiinnostunut niistä, tutustu seuraaviin artikkeleihin: Vinkkejä käytetyille tuotteille eniten rahaa saamiseksi: Ensinnäkin tarvitset verkkosivuston ja hosting-tilin. 05 joka kerta, kun syötät hakuja vähintään 4 päivänä viikossa (kultaiset jäsenet saavat 0 dollaria. Parhaat forex-kaupankäyntijärjestelmät, viimeistä strategiaa kutsutaan suojaukseksi, ja se on hyödyllinen vähentämällä tappioiden vaikutusta kauppaan. )

Kerro kaikki käyttämäsi lähestymistavat alla olevissa kommenteissa. Hyödyllisiä resursseja, ja myydä on huomattavasti helpompaa - koska kaikki vaativat sisältöä. Hän tarjoaa lukijoilleen joukon ilmaisia ​​ja maksettuja resursseja, kuten työkirjoja, oppaita, e-kirjoja ja verkkokursseja. Nämä työt voivat olla työläitä - kuvien merkitseminen, videoiden kirjoittaminen, kuittien luokittelu - ja ne voivat kestää muutamasta minuutista muutamaan tuntiin. Pitkäaikaiset järjestelmät, jotka rakentavat perustan taloudelliselle riippumattomuudellesi ja ajavat sinut kohti rikkaata elämää.

Roverin mukaan.

Sinun on oltava vähintään 18-vuotias. Henkilökohtaisen rahoituksen alueella on suuret markkinat, voit perustaa yrityksen tai blogin helpottaaksesi lainoja ihmisille, joilla on alhaiset luottotiedot, tai tarjota luottolimiitti henkilöille, joilla on korkea luottotulos. Joten ideasi ja markkinoiden validoinnin vahvistuessa on olemassa muutamia erilaisia ​​polkuja, joita voit seurata saadaksesi alkuperäisen ”siemen” rahan: JustAnswer- ja LivePerson-kaltaiset verkkosivut sopivat yhteen ihmisten kanssa, jotka etsivät vastauksia teknisiin tai ammatillisiin kysymyksiin. Jos yritys ostaa kiinteistön edelleen, saat 1% ostohinnasta. Jos haluat ansaita rahaa aloittamalla blogin, sinun on työskenneltävä kovasti ja sijoitettava paljon aikaa siihen. Tämä sovellus toimii samalla tavalla kuin Gigwalk.