Kuinka Työskennellä Kotoa Täyttämällä KirjekuoriaKuinka Työskennellä Kotoa Täyttämällä Kirjekuoria

Kuten huomaat, täällä ei ole mitään arvokasta eikä myytävänä ole konkreettisia tuotteita tai palveluita. Se tarjoaa erilaisia ​​tehtäviä, kuten Virtual Executive Assistant. Internetistä riippuvaisessa maailmassa luulet, että suoramainonta olisi vähemmän tehokasta pienyritysten mainonnassa - mutta niin ei ole! Voit myös saada lahjakortteja paikoista, kuten Best Buy, Starbucks, Target ja CVS. Voit selvittää ongelmia, kun ne kasvavat., tämä tarkoittaa, että voit avata kauppoja ylös ja alas ilman, että sinun tarvitsee sijoittaa omaa rahaa. Jos mainostaja tai yritys antaa sinulle selkeitä vastauksia yllä oleviin kysymyksiin, sinun pitäisi tietää, onko kirjekuorien täyttämismahdollisuus kotona todella sinun asia ansaita ylimääräistä rahaa. Laatikot huijaustoimintojen suorittamiseksi tutkivat nämä vilpilliset postikäytännöt.

Paitsi suurin osa ajasta, sitä ei koskaan tule. Ensinnäkin haluan onnitella teitä ensimmäisestä askelta kohti taloudellista riippumattomuutta. Viimeiseksi onneksi on olemassa aitoja ohjelmia, kuten Survey Junkie, Swagbucks ja monet muut, jotka todella maksavat. Haluaisin löytää yrityksen, jolla ei ole perustamismaksua, sillä elinkustannusten noustessa on vaikea yhdellä tulolla kuukaudessa.

  • Nämä huijaukset jopa kertovat uhreille, että rahaa tarvitaan paikalle tarvittaville ohjelmistoille.
  • On myös tärkeää ottaa huomioon, että ihmiset eivät ole tehokkain tapa kirjekuorien täyttämiseen; käy ilmi, että koneet ovat.

Jos joku yrittää myydä sinulle tietoja työstä, ole varovainen. Jos olet Internet-taitava ja osaat erottaa se, mikä tekee arvostettavista lähteistä, tämä työ kotona -työ voisi olla sinulle sopiva. Loppujen lopuksi teet päätöksen, joka liittyy rahan käyttämiseen. Jos olet harkinnut työskentelemistä kotoa ja etsinyt mahdollisuuksia, toivottavasti tämän viestin pitäisi antaa sinulle loistava paikka aloittaa. Missä tahansa on keittiö ja työvälineet, voit luoda työtilan. Sillä ei vain ole mitään järkeä.

  • Kuten voit lukea suoraan täältä FTC: ltä, tällaiset tarjoukset ovat huijauksia, ja kukaan niitä mainostava ei todellakaan tarjoa sinulle työpaikkaa.
  • Nykyisessä taloudessa yritykset leikkaavat kustannuksia ja vähentävät kustannuksiaan.
  • Yksi suunta, johon voit päästä, on ensin ymmärtää autonomia ja lääketieteellinen terminologia.
  • Työ on nautinnollista, ja voit tehdä sen milloin haluat.
  • Tämä oli myös melko pieni paikallinen yritys, mikä tarkoittaa, että heillä ei ollut paljon työtä.
  • Kesti paljon aikaa, ja jos en käyttäisi aikaa joka päivä sen tekemiseen, päädyin taakse ja myöhästyisin osoitteen täyttämiseen ja postimerkkien asettamiseen.

Lisää rahaa Hacks

On niin monia syitä, miksi haluat työskennellä kotona, ja useimmat niistä tekevät säännöllisestä työstä verrattuna loputtoman tylsyyden. Opettajana annat oppitunteja videon kautta Skypen kaltaisten ohjelmien avulla. Yrititkö jotain näistä ideoista? Yhtiö etsii online-tutoreita opettamaan erilaisia ​​aiheita. Nykymaailmassa sinun on oltava fiksu asioissa.

Yrityksen transkriptorina kirjoitat kaikenlaista sisältöä ääninauhoista DVD-levyihin. Säästä rahaa, tee tietojen syöttö tai kirjanpitokurssi ja työskentele kotoa. Järjestäjät yleensä mainostavat, että "pienestä" maksusta he kertovat, kuinka ansaita iso rahaa kirjekuorien täyttämiseen kotona. Soita paremman liiketoiminnan toimistolle ja valtion oikeusministerin toimistolle (1-877-FTC-HELP tai www. )Tehtyään sarjan siitä, miten ansaita rahaa blogin avulla, aloin vastaanottaa seuraajiltamme sähköpostia, joissa pyydettiin erilaisia ​​tapoja ansaita rahaa kotoa.

On parempia tapoja saada ylimääräistä rahaa ja tehdä töitä kotoa.

Sivustohakemiston Navigointi

Tämä yritys sovittaa asiakkaita virtuaalisten avustajien kanssa. Nämä yritykset ovat erittäin taitavia ja ymmärtävät, että monet ihmiset kiinnittävät huijaustaan, joten he muuttavat nyt sanamuotoaan ja kutsuvat sitä toiseksi, mutta se toimii samalla tavalla kuin muut kirjekuoren täyttöhuijaukset. Se palkkaa kotona työskenteleviä henkilöitä, jotka haluavat muuttaa etätyötä. Palkka alkaa 20 dollarista tunnissa. Materiaalien lisäksi, jotka yrityksen olisi lähetettävä sinulle riippumatta, kirjekuorien ja kynän lisäksi ei ole olemassa monia tarpeita. Ei yhteystietoja. Haluan tuoda kirjekuoret kotiin; isäni töisi ja sinetti heidät.

Kirjekuorten täyttö: Konseptin mahdottomuus

Työllisyystilastoviraston mukaan kotimatkatoimistot antavat noin 37 700 dollaria vuodessa. Etkö usko minua? Voit ansaita 106–116 dollaria tunnissa! Huomaa vain muutama varoitusmerkki siitä, että kotona töitä tekevä kirjekuori saattaa olla huijaus: Mutta sillä hetkellä, kun sinulla ei ole tuotetta markkinoille, koko liiketoimintakonseptista tulee melko epävarma. Kyllä, huijausten paljastaminen ei ole ainoa asia, jota teemme tässä blogissa. opastamme käyttäjiä löytämään laillisia työpaikkoja kotoa.

Sinulla on oltava tietokonetaito ja kirjoita vähintään 60 wpm.

Tässä on laillisia vaihtoehtoja työskennellä kodin täyttö kirjekuorista. Kuinka ansaita rahaa verkossa ilman yhden sentin sijoittamista? Tässä on hänen neuvojaan oikeiden tuotteiden löytämiseksi. Mutta eikö se ole melko korkeaa niin yksinkertaiselle työlle? EnglishKeyn mukaan tuntipalkkasi on neuvoteltavissa ja perustuu kokemukseesi. Tällä viikolla palkkaavat yritykset:, aetna palkkaa etätyöntekijöitä hoitamaan, siirtämään ja analysoimaan lääkemääräyksiä, tarkistamaan annosohjeet ja tarjoamaan virtuaalisia potilaan hoitopalveluita. Joten tee tutkimuksesi, jotta et huijatuksi. Kuulostaa mielenkiintoiselta, eikö niin?

Joten jos etsit töitä kotoa, mutta et ole varma mistä aloittaa, tietojen syöttäminen saattaa olla hyvä vaihtoehto sinulle.

Ensisijainen Valikko

Leapforce ei määrittele palkkaa, mutta online-raporttien mukaan palkka on 11 dollaria. Sillä ei ole mitään järkeä - miksi yritykset käyttäisivät enemmän ihmisten palkkaamiseen vain kirjekuorien täyttämiseen, kun ne voivat säästää paljon rahaa lähettämällä heille ihmisten sähköpostiosoitteita tai ostamalla koneen? Ota yhteyttä meihin Fennimore- tai Montfort-sijaintipaikkaamme, jos voimme auttaa sinua. Ensinnäkin, älä huijaa itseäsi, jos olet jo menettänyt rahaa näillä huijauksilla. Tämä on yksi syy siihen, miksi kotona työskentelevät tarjoavat kirjekuoria, ovat todennäköisesti huijauksia. Se oli 15 vuotta sitten! Kysy isovanhempiltasi, he ovat todennäköisesti kuulleet siitä!

Toinen tutorointiyritys, joka palkkaa online-tutoreita, on TutaPoint. Mainittiin ”sarja”, jota voidaan käyttää teoksen suorittamiseen. Vaikka on mahdollista ansaita rahaa täyttämällä kirjekuoria kotona, niin tekeminen vaatii usein enemmän työtä ja tarjoaa vähemmän rahaa kuin ilmoituksissa uskoisit. Lisäksi sinun on markkinoitava tätä ystäväsi ja ystäväsi keskuudessa, jotta voit ansaita rahaa kotona kirjekuoria täyttämällä.

Tämän lisäksi ei ole mitään tapaa saada sopimusta tai rahaa. Osakeyhtiön rekisteröinti tarjoaa suojan ja liiketoimintarakenteen freelance-urallesi. Saako henkilö, joka rekisteröi tosiasiallisesti kirjekuoria kotona ja saako rahaa jokaisesta kirjekuorestaan, jonka hän postittaa?

Legit Work-from-Home -vaihtoehtoja kirjekuorien täyttämiselle

Älä ole. Ansaitset rahaa ilmoittamalla ihmiset huijaukselle. Valitse välittäjä, tässä on mitä etsimme:. Ja toivottaa sinut tervetulleeksi kotiisi webissä. Ei ole ketään, joka tarvitsee apua! Me kaikki haavelemme työskennellä kotona, ollaksemme miehen alaisia ​​ja pitämällä aikataulua, jonka avulla voimme olla perheen kanssa, ottaa lomia halutessaan ja suorittaa asioita helposti. Joko epäonnistuu vai ei, voit silti jatkaa valituksen tekemistä FTC: lle ja muille organisaatioille. Etkö usko? Joko vastaat ilmoitukseen tai aloitat oman kirjekuorien täyttöyrityksen, tutkia mahdollisuutta varmistaa, että tämä on jotain, jota haluat jatkaa.

Kuinka Perustaa Kotiyritys Ilman Rahaa

Mutta ilmeisesti tämä on mitä sinulle luvataan täällä. Ohjaajana alustalla tarjoat online-yksipuolisia tutorointipalveluita lukion tason kursseille. Se tarjoaa sinulle niin monia vaihtoehtoja ansaita pisteitä, kuten ostoksia, verkosta etsimistä, videoiden katsomista, kyselyiden ottamista ja paljon muuta.

Hakulomake

”Voi, haluatko lähettää lukijakommentin? Olin yksi niistä onnettomista, jotka huijasivat, valehtelivat ja repivät pois. Käytä saumattomasti missä tahansa, ennen kuin sinua houkuttelee suurien voittojen näkymät, muista, että tällainen volatiliteetti lisää sekä tappioita että voittoja. Jotkut verkkotyöpetokset huijaavat näitä vääriä työpaikkoja jopa ylpeillä siitä, että henkilö pystyy tekemään neljä dollaria kirjekuoreen! Nyt kotona on paljon työmahdollisuuksia (joita jopa lähelläsi olevat yritykset tarjoavat) monilla aloilla. Sitä kutsutaan kirjamyynniksi laiskoille, jotka haluavat ansaita rahaa helposti ja ymmärtävät kirjan jälkeen, että se ei ole.

Vaikka maksu siitä saattaa tuntua pieni verrattuna luvattuihin ansioihin, suurin ongelma on, että kukaan ei voi taata laatua, jonka he näyttävät lupaavan.

Onko Kotona Töitä Tekevä Kirjekuori Laillinen?

Alun perin julkaistu 31. maaliskuuta 2019. Katso mitä on tarjolla. Kuten käännös, myös erikoistuneempien tietojen kirjoittaminen voi olla tuottavampaa. Olemme ehdottaneet vaihtoehtoja, jotka ovat järkevimpiä vaihtoehtoja niille, jotka haluavat ansaita rahaa kotoa. Freelancereille voidaan maksaa palkkiot tunneittain tai postia kohti. Olen kotona äiti, jolla on kolme lasta, ja sokea äiti, josta huolehtin. Jos sinulla on kysyttävää, jätä minulle viesti, haluaisin kuulla sinusta.

Monet yritykset ovat nyt huomanneet sosiaalisen median voimakkaan vaikutuksen päivittäiseen kauppaan. Avaa silmäsi! Tällä sivulla on tytäryhtiölinkkejä. Etkö halua palaa kyseisestä yrityksestä? Yksi näistä tehtävistä on nimeltään Administrator tai Office Assistant. Se on kuitenkin hyvä tapa lisätä ansiosi. Vahrasin 45 dollaria, jotta et menetä rahaa näille petoksille.

Tämä lisätty elementti on tyypillinen pyramidijärjestelmälle, ja koska ensisijaisesti ei ole todellista ansaittavaa tuloa, se romahtaa kuten kaikki pyramidijärjestelmät. Näitä huijauksia on runsaasti, etenkin Internetissä. Vaikka ammattimaisesta kulinaarikoulutuksesta tai aiemmasta ammatillisesta ruoanlaitosta on hyötyä, se ei ole välttämätöntä - vaikka haluat ehkä käydä ruoanlaittokursseja varmistaaksesi, että taitosi ovat ajan tasalla. Maksat aloitusmaksun, joka vaihtelee tietyn huijauksen mukaan.

Verkko-ohjaus

Huolimatta kiinnostumisesta rikastu-nopeaan skenaarioon, huijarit, jotka lähettävät kirjekuorien täytteen mainoksia, käyttävät näitä kolmea tapaa huijata ihmisiä: Voit joko tulla tulkkiksi ja kääntää puhelimitse yrityksille ja organisaatioille, jotka työskentelevät kansainvälisten asiakkaiden tai kollegoiden kanssa, tai voit kääntää kirjallisen työn yhdestä kielestä toiseen. Rakastat myös näitä viestejä: Kotilaattojen täyttötyöt kotona kuuluvat varmasti sellaiseen ”liian hyvään ollakseen totta” kotityömahdollisuuksiin, johon monet ihmiset edelleen joutuvat. Erityisesti ainoa syy, miksi ihmiset kirjautuvat kirjekuorien täyttämiseen, on, että he uskovat kaiken hypeen. Voit työskennellä yrityksen kanssa transkriptionistina. Voit aloittaa selaamalla nykyisiä luetteloita eBayssa, vaikka on myös hyvä idea tarkistaa valmiit luettelot nähdäksesi, kuinka paljon erilaisia ​​tuotteita lopulta myytiin.

MerchantCirclen tekemä tutkimus paljastaa, että yli puolet Yhdysvaltain paikallisista kauppiaista kuluttaa markkinointiin alle 2500 dollaria vuodessa. Tässä on muutama parhaista englanninkielisten opetustehtävien taulukoista: Lupaus siitä, miten ansaitset rahaa, koko toimintadynamiikka, kenet lähettää ja kuinka tehdä, kaikki tiedot näyttävät olevan saatavana vain aloituspaketissa. 45 tunnissa, mutta freelance-henkilökohtaiset kouluttajat voisivat mahdollisesti veloittaa paljon enemmän, varsinkin jos he tekevät kotipuheluita. Jos sinulla on tausta lääketieteen tai lakien alalta, saat korkeamman palkan.

Pysyä Yhteydessä

Voit ansaita ylimääräistä rahaa myös kannustimien avulla. Sigtrack on yritys, joka palkkaa ihmisiä tarkistamaan vetoomusten allekirjoitukset äänestäjien tietokannoista, jotta saadaan selville vastaavatko ne allekirjoitusta, ja merkitse sitten allekirjoitus tuloksiin. Maksu lähetetään PayPalin kautta, ja voit nostaa ansiosi milloin tahansa. Vanhoina päivinä, jolloin koneet eivät vielä pystyneet automatisoimaan ihmisille tyydyttäviä tehtäviä, kirjekuorien täyttäminen on todella työ, josta yritykset maksavat. Vaikka minun on kuitenkin pitänyt tutkia satoja Internetissä tehtyjä huijauksia parin viime vuoden aikana, minulla ei silti ollut aavistustakaan, mistä tämä täytekuorten asia oli. Yksi tapa seurata viittauksiasi on suunnitella erityisiä kuponkeja, jotka postitat paikallisille asukkaille. Henkilöä pyydetään maksamaan tietty summa etukäteen ja sen jälkeen sopimus annetaan lyhyeksi ajaksi. Voit vastaanottaa satoja tai jopa tuhansia dollareita viikossa luotettavilta kirjekuorien täyttöyrityksiltä osallistumalla näihin laillisiin kotipostitusohjelmiin.

Mitä Oikeutettuja Tapoja Ansaita Rahaa Kotona On?

Mutta älä huoli, se ei ehkä ole niin riskialtista kuin miltä näyttää. Jotkut raporttini kirjekuorten täyttöyrityksistä maksavat joka viikko. Kun tähtiluokitus nousee, ansaitset enemmän - voit ansaita jopa 0 dollaria. Jos sinulla on taustaa verkkosivustojen luomisessa, freelance-web-kehittäjäksi tuleminen voi olla hieno tapa työskennellä kotoa. Päädyin vastaamaan muutamiin ilmoituksiin, mutta en koskaan kuullut niistä mitään. Paras tapa ansaita kohtuullisia rahaa kotona tai verkossa on rakentaa taitojoukko. Jos tiedät jo paljon urheiluvälineiden muistoesineistä, niin ei ole mitään syytä yrittää oppia hienosta kiinasta vain siksi, että löydät joitain paikallisesta kaupasta.

Ensisijainen Sivupalkki

Toki, tämä ei ole kotityötä perinteisessä mielessä, mutta se on silti tapa ansaita rahaa kotoa. Tämä prosessi voi vaihdella valtion mukaan. Millionaires eivät tee tekosyitä, vakuutukset - Voitko niputtaa auto- ja asunnonomistajien vakuutuksia? Se on se kysymys. Mitä enemmän ihmisiä tuon mukaan, sitä enemmän rahaa tämä yritys ansaitsee. Opetta kuntokurssi, kyllä, voit todella. Ja koska siellä on paljon verkkosivustoja, jotka maksavat artikkeleista, voit lähettää useita kuukausittain ja ansaita siitä hyvät tulot.

Sillä on laaja valikoima kotitöitä eri aloilla, kuten kirjanpito/talous, henkilöstöhallinto ja johtaminen. Ehkä se on yksi niistä harvoista tavoista ansaita rahaa kotona, joka löytää maininnan FTC-verkkosivustolla varoitusmerkillä. ÄLÄ mene Loesmarketingiin. Ottaa yhteyttä, kustannukset - Ilman markkinatakaajia ostajien ja myyjien löytäminen voi viedä kauemmin. Vaihtoehtoisesti, miksi et myy asioita omalta verkkosivustoltasi?

Jos on koneita, jotka pystyvät täyttämään kirjekuoret paljon nopeammin ja tehokkaammin, miksi yritys tarvitsee ihmisiä tekemään tämän työn heidän puolestaan? Jos etsit vakavaa tapaa ansaita rahaa verkossa kotoa, suosittelen, että mietitkö kuinka ansaita rahaa blogoinnilla. # 2: tekstilinkit, heillä on varaa tehdä tämä, koska heidän ei tarvitse maksaa tiilien ja laastipankkien sijaintipaikoista, mikä alentaa huomattavasti heidän liiketoiminnan kustannuksiaan. Toinen syy huijauksiin on niin yleistä, että tekniikka on helpottanut huijausten levittämistä digitaalisen verhon taakse piiloon kuin koskaan. Toisin kuin paperikirjat, e-kirjat eivät yleensä edellytä merkittävää pääomaa tuottamiseksi, vaan vain idea ja yhteistyöhön haluava kustantaja.

Auta Edistämään Paikallisia Tapahtumia

Sanomattakin on selvää, että mitään ei palauteta. Koska monet ihmiset haluavat ansaita käteistä rahaa verkossa, on helppoa joutua uhriksi monille siellä oleville huijauksille. Mitä enemmän kiirehdit tämän työn kanssa, sitä enemmän voit ansaita. Jos haluat saada väliaikaista työtä kirjekuorien täyttämiseksi, ota yhteyttä ketään, joka järjestää tapahtumia kaupungissa. Jos et tarvitse säännöllisiä tuloja milloin tahansa, passiiviset tulot ovat tulevaisuuden talouden pelastaja. Katsotaan mitä tapahtuu luulen.

Jotta voit ansaita siitä rahaa, sinun on vilpittömästi toivottava, että joku muu teki saman virheen. Pidä kirjaa, ei ole koskaan ollut näin helppoa osallistua rahoitusmarkkinoihin. Convergys palkkaa asiakaspalveluagentit työskentelemään kotoa. Sinua huijataan, ja samalla kaksinkertaistetaan muita ihmisiä. Uutissyötteet, schwab pidättää oikeuden rajoittaa tai muuttaa käyttöoikeutta milloin tahansa. Voit ajoittaa istuntoja sinulle sopivina aikoina, koska verkkosivusto toimii 24 tuntia vuorokaudessa.

Joten voitko todella ansaita rahaa kotona kirjekuorien täyttämistä? Sinusta tulee niin sokattu lupaus tarjota paljon rahaa, että taipumus sivuuttaa jopa kaikkein ilmeisimmät varoitusmerkit ympärilläsi. Älä vain ilmoittautu automaattisesti mille tahansa yritykselle, joka mainostaa kirjekuoren täyttöä.

  • Häikäilemättömät yritykset "voivat ratkaista valitukset, muuttaa nimeään tai siirtyä välttämään havaitsemista", toteaa liittovaltion kauppakomissio.
  • Kun työ vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta, niin yleensä on.

HenkilÖstÖhallinto

• Jotkut sivustot menevät niin pitkälle, että sanotaan, että olemme löytäneet luotettavia sivustoja, ja voimme jakaa osoitteen tietyllä rekisteröintimaksun suuruisella summalla. Jos et edelleenkään ole huolestunut kotona työskentelevästä työnhausta - tutustu palkatun jäsensivuston FlexJobs-sivustoon. Jatka lukemista ja tiedät, onko kaikessa totuus vai ei. Sinun ei tarvitse edes olla taustaa suunnittelussa menestyvän yrityksen luomiseksi.

Näin ei itse asiassa ole, ja se on usein aivan päinvastainen. Kääntät lähinnä mobiilisovelluksia eri kielille. Tämä myös helpottaa ruuanvalmistusta ja alentaa kustannuksia, koska olet kiinni tietyssä ruokaraonsa. Malta [edit], on pahempaa, jos sinut huijataan myös odottamattomilla maksuilla, kuten tilin saldoa koskevalla vähimmäismaksulla. Esimerkiksi tämän aiheen kommentaattori mainitsi 5 sentin maksamisen postituslomakkeelta, mikä vaikuttaa realistisemmalta. Vaikka sinun ei tarvitse olla tutkintoa tullaksesi kouluttajaksi, sinun on todistettava. On kuitenkin muitakin, jotka saattavat olla "ystävällisiä" lähettämään sinulle paketin. 00 Viikon täyttö kirjekuoria!

Tätä varten sinulla on oltava maisterin tutkinto ja aikaisempi opetuskokemus. Kirjoitat äänitiedostojen segmentit, jotka asiakkaat ovat lähettäneet alustalle. Jos henkilön on maksettava rahaa etukäteen, aja toisella tavalla niin nopeasti kuin mahdollista.