OptionsHouse Review: Helppo käyttää kaupankäyntioptioitaOptionsHouse Review: Helppo käyttää kaupankäyntioptioita

Voit asettaa parametrit lajittelemaan haluamasi varastot hintaluokan, määrän, vaihdon ja niin edelleen. Niiden tuki, tekniikka, hinnoittelu ja oppaat on suunniteltu auttamaan optiokauppiaita. Tämä johtuu siitä, että siinä on melkein halvimmat maksut, joita näimme arvioissamme - 4 dollaria. Aloitettuaan välityspalvelun omistajille, jotka sijaitsevat molemmissa Yhdysvalloissa. Itse asiassa päiväkaupan välittäjien arvosteluihin vaikutti, että Etraden hintarakenne oli suhteellisen läpinäkyvä varmistaen, että käyttäjät eivät kompastu piilotettujen maksujen avulla. Nyt minun on soitettava heille ulkomailta (asun Aasian alueella) korjatakseni tämän käyttäjänimen ongelman. He eivät lähetä minulle käyttäjänimeäni "uudelleen", koska he sanoivat, että he ovat jo lähettäneet sähköpostin minulle kerran. Usein on niin, että mobiililaitteiden käyttö tarkoittaa rajoitettuja ominaisuuksia. E * Trade on lunastanut OptionsHouksen ja on nyt osa heidän yritystään.

Jokainen lisäsopimus on. 50 per sivu, jos leivotaan yli 30 kauppaa neljänneksellä. Robo-neuvonantajat ovat tietokonepohjaisia ​​sijoitusneuvojia, jotka rakentavat ja johtavat asiakkaiden sijoitussalkkuja. Juuri mitä haluan nähdä. Se on tärkeää, koska heillä on kenttätestattuja työkaluja, joita he käyttävät itse. E * TRADE -palvelussa on runsaasti resursseja, joiden avulla voit auttaa kantatutkimustasi.

95, kun aktiiviset kauppiaat saavat alennuksen 2 dollaria.

Joten jos vaihdat 1 000 dollaria, ansaitset 100 dollaria, voit jatkaa alkuperäisen 1 000 dollarin kauppaa, mutta joudut odottamaan 3 päivää 1 100 dollarin kaupasta. OptionsHouse on online-välittäjä, joka palvelee itsenäisesti toimivia kauppiaita ja tarjoaa kilpailukykyisiä palkkioita kiinteällä verkkopohjaisella kaupankäyntiympäristöllä, joka on keskittynyt enimmäkseen optio-oikeuksien kauppiaisiin, mutta sillä on myös paljon resursseja osakekauppiaille. Lisäksi et voi katsella hälytyksiä kaavioissa. Kaiken kaikkiaan ETRADE: n alustat ja resurssit ovat parempia kuin Ally Invest. Algoritmisiin valuuttakauppoihin liittyvät riskit, kun tarkastelemme algoritmista kauppaa, voimme nähdä, että siitä on tullut yhä suositumpaa nopeuden ja riskin minimoinnin vuoksi. Optiokaupat maksavat 0 dollaria. Vuonna 2019 OptionsHouse sulautui TradeMONSTERiin ja yhdisti alan alhaisimmat maksut yhden ehdottomasti parhaimpaan kauppapaikkaan.

Kauppojen hinta 95 (vaihtoehdoista on ylimääräinen 0 dollaria). Mielestäni se on parempi ostaa, ja käytän niitä ensisijaisesti. Ally-palkkio 3 dollaria. Kuinka huumeherroilla ansaitaan rahaa?, tapa, jolla ajattelin rahaa, muuttui dramaattisesti. E * TRADE Securities -yhtiön kautta on olemassa suuri joukko korkeatuottoisia, FDIC-vakuutettuja välitettyjä CD-levyjä sekä muita korkotuotteita.

Katso, miten OptionsHouse vertaa muita välittäjiä napsauttamalla alla olevaa kuvaa! Ally ei myöskään vaadi minimitiliä, joten se on loistava vaihtoehto pienimuotoisille sijoittajille. Se työllistää finanssikonsultteja, jotka ovat käytettävissä ympäri vuorokauden, ilmaiseksi henkilökohtaisesta avusta. Tämä pätee etenkin kartoitusrajapintaan, joka vaatii kunnostuksen. Tässä on nopea tilanneopas siitä, mitä maksat kauppojen tekemiseen: Voit käyttää mitä tahansa määrää sisäänrakennettuja indikaattoreita, ja voit myös luoda omia indikaattoreitasi (jos sinulla ei ole kykyä, myös kehittäjiä, jotka tekevät niitä, on paljon). Sovelluksessa on hyvät kartoitustyökalut osakkeille ja ETF: lle.

Harkitse tässä lueteltuja alustoja, mutta harkitse myös neuvoa muilta kauppiailta ja kokeilemaan joitain niistä.

Päiväkaupan Marginaali

Kuka on OptionsHouse joka tapauksessa? OptionsHouse on hyvä yritys, jota käytetään, jos olet aktiivinen kauppias (tarkoitat sitä, että käydään kauppaa useammin kuin kerran kuukaudessa) tai aiot olla yksi. Mutta tämä antaa sinulle silti hienon tilaisuuden testata kaupankäyntistrategioitasi ja hioa taitojasi. Sitten he sulautuivat TradeMonsteriin. OptionsHouse on hyvä yritys, jota käytetään, jos olet aktiivinen kauppias (tarkoitat sitä, että käydään kauppaa useammin kuin kerran kuukaudessa) tai aiot olla yksi. Aktiiviset osakekauppiaat käyttävät arvopaperimarkkinatiliä osakekauppaan ja käyttävät välittäjää Päivänkauppiaana. Yksi elintärkeimmistä työkaluista on kaupankäynti (sunnuntaina 5. päivä sain hyväksynnän 4X: n ostovoimaan päiväkaupassa. )Matalat hinnat ovat mukavia, mutta se ei ole kaikkein tärkein menestystekijä kaupankäyntivaihtoehtojen suhteen. Nämä päiväkauppaa koskevat säännöt voivat olla melko hämmentäviä, joten varmista, että tiedät säännöt ennen kauppaa!

Yritys tukee erityisesti kauppiaita, jotka työskentelevät CME-ryhmän tarjoamissa osakeindeksifutuureissa. Tarjoa transkriptiopalvelu kotoa, clickbank - Niiden online-markkinoilla on kymmeniä tuhansia tuotteita, joista valita, ja voit ansaita palkkioita jopa 75%! 95/kauppa plus 65 senttiä/sopimus. Vaihdotko optioita? Tietoja kirjoittajasta Sang Lucci Twitter Anand Sanghvi, alias "Lucci", on Sanglucci-yhtiön perustaja ja pääkauppias. Sen altistuminen ulkomaisille markkinoille rajoittuu ADR-todistuksiin ja Kanadan osakkeisiin, mutta kaiken kaikkiaan Scottrade on erittäin kunnollinen välittäjä aloittelijoille ja ammattilaisille.

Tämä alusta on paras aktiivisemmille ja kokeneemmille elinkeinonharjoittajille, jotka haluavat vaihtaa optioita. Useimmat alennusvälittäjät veloittavat 7–10 dollaria osakekaupoista. Yhtiö tarjoaa pienen määrän sijoitusrahastoja, mutta lähellä muiden välittäjien tarjouksia.

  • Niissä on myös chat-huoneita ja päivittäinen ohjelmointi, jota tarjoavat TD Ameritrade -ammattilaiset.
  • Perusraporttikorttien lisäksi ei tarjota paljon muuta.
  • Voin vain sanoa, että jätän 12 dollarini heidän kanssani, pyydän heitä lähettämään minulle jotain tilaisuudessa ja kun he lähettävät ripauksen postia ja saavat jonkun vastaamaan tähän huutoon, he ovat käyttäneet paljon enemmän kuin 5 dollaria, jonka he haluavat lähettää minulle sekki.
  • Napsautin sitten suurta Osta-painiketta näytöllä ja se toi minut tilaustilaan.

Muut

Alustana sillä on paljon tarjottavaa: Heidän mobiili kaupankäyntijärjestelmä voi pitää sinut yhteydessä mihin tahansa kuin todellinen sijoituspankkiiri. Tarvitsetko enemmän sokeria? Vaikka nämä resurssit paranivat vuonna 2019 lisäämällä webinaareja ja enemmän koulutussisältöä yrityksen blogiin, OptionsHouse -sopimuksesta puuttuu edelleen kaikkea. Itse asiassa globaalit finanssikaupan arvostelut arvostavat usein Etraden sovelluksia alan parhaiksi. Kun kirjoitat niitä, he jättävät sinut huomiotta. Jos olet marginaalitilillä, Day Trades -laskuri ilmestyy tili-widgetin alaosaan. Tunne välittäjä ja sen ehdot, voit löytää välittäjän, jonka ei tarvitse noudattaa tätä sääntöä, tai voit vaihtaa kauppaa ja pitää yllä yön yli. Tämä on ammattimaisten optiokauppiaiden perustama, suunnittelema ja hallinnoima yritys.

Jotkut näistä analyytikoista esiintyvät myös suurimmissa rahoituskanavissa.

Korkeat palkkiot - huolimatta siitä, että pisteytys oli hyvä joillakin hinta-alueilla, 6 dollaria. EU: n kauppiaat - Vältä ESMA: n rajoituksia tämän ASIC: n (Australia) sääntelemän välittäjän Trade Forexin kautta 0: lla. Tarjoaako E * TRADE bitcoin futures? Mitä pidät/et pidä heistä? Ainoa ero on, että virtuaalitilien tarjoukset viivästyvät. Se saattaa vahingoittaa sijoitetun pääoman tuottoprosenttia, vaikkakin pienellä tavalla. E * TRADE sallii osakekaupan, futuurien, optioiden, sijoitusrahastojen, joukkovelkakirjojen, ETF: ien ja jopa valmiiksi muodostettujen salkkujen kaupan.

Lopullinen Sana

Minun on tunnustettava, että tein saman asian ensimmäisen kerran kun avasin tilin. Bitcoin-atm-varoitukset, tyypillisesti tämä vaihe vaatii voimassa olevan ajokortin, vaikka passia voidaan käyttää myös useimmissa tapauksissa. ”Tarkastellaan vain kuinka tehokas oli ansaita rahaa… se. Kun olet lopettanut analysoinnin, voit tuoda tiedot nopeasti uudelle lipulle, käyttää kauppalaskuria löytääksesi oikean paikan koon, lisätä valinnaisia ​​muistiinpanoja ja sijoittaa sitten kaupan. OptionsHouse Review:

Optioketjunäyttö näyttää täysin muokattavissa olevan reaaliaikaisen suoratoistovaihtoehtoketjun, jossa on 30 erilaista valinnaista saraketta, mukaan lukien jokainen kreikkalainen. E * TRADE tarjoaa jopa useita tilityyppejä, kuten tyypillisen välitystilin, eläketilin, hoidetut salkut, pienyritystilin ja jopa pankkitilit, jotka sisältävät premium-säästötilin, enimmäisnopeuden tarkistuksen ja E * TRADE -tarkistuksen, joka kattaa sinut monella eri tavalla. Toinen arvokas työkalu OptionsHouse-alustalla on tradeLAB, työkalusarja optio-strategian perusteelliselle analysoinnille. Vahvista tietosi, useiden yliopistoprofessorien julkaiseman tutkimusraportin mukaan vain noin 13% päiväkauppiaista ansaitsee nettotuloksen tiettynä vuonna. Mutta tulevatko alhaisemmat maksut muusta kuin taloudellisesta hinnasta? Käytä ehdottomasti TradeLAB: ia, koska se on tapa saada välitöntä tietoa kaupan voiton todennäköisyydestä. Lukuisista eduista huolimatta asiakas- ja yritysarvioinnissa on havaittu myös useita huonoja puolia, jotka on mielessä: Jotkut tärkeimmät erot ja muiden kauppapaikkojen välillä kiertävät yhteisömme normeja.

Arviot Ja Arvostelut

Jos haluat sijoittaa sijoitusrahastoihin tai ETF-rahastoihin, saatat mieluummin välitystoimia, jotka luopuvat palkkioista valituille ETF-rahastoille ja sijoitusrahastoille. OptionsRousen hankkinut ETRADE integroi nyt täysin OptionsHouseen jättäen vain kauppapaikan ja lopetti brändin. Se on kirjaimellisesti porttisi kauppojen toteuttamiseen, joten on erittäin tärkeää valita hyvä. (Optionshouse-miinuksiin sisältyy se, että meillä ei ole niin monta teknistä työkalua/tutkimusta kuin päiväkauppias mieluummin, yhteysongelmat heidän verkkosivustonsa ja kaupankäyntijärjestelmän kanssa, joka kaatuu satunnaisesti jättäen kauppiaille kyvyttömyyden käydä kauppaa päivän vaikeimmissa hetkissä (tämä on tapahtunut minulle ainakin kolme kertaa Optionshousessa, kun taas Internet-yhteyteni oli toimiva yhdessä kahden muun välityspalvelun kanssa), alentava asiakaspalvelu (he ovat ilmeisesti enemmän harjoiteltuja kuin useimmat kauppiaat, mutta ne voivat olla töykeitä eikä näytä olevan kummaltakaan) aikaa tai kohteliaisuus olla ammattitaitoinen ja hyödyllinen asiakkailleen vastatessaan kysymyksiin), ja Optionshouse rajoittaa tarkkailijalistan tarkkailulistasi 200: aan. Et voi käydä kauppaa Forexillä, mikä tulee pettymään valuuttaspekulaattoreihin keskuudessasi. Yksi muista isojen joukosta, kun kyse on välittäjän tarjoamasta alustasta, on E * TRADE. Läpinäkyvyys, en ole varma, oliko kyse otsikoiden hellittämättömästä paljastamisesta, nousevista hintakaavioista vai vain tunteesta, että jotain todella häiritsevää oli tapahtumassa, mutta minun on myönnettävä, että olin kiinnostunut. 50 sopimusta kohden. Erilaiset tapahtumat voivat laukaista hälytyksen, kuten tilauksen täyttäminen tai hinnanmuutos.

Sisäänrakennetut vauhtimittarit, kuten liikkuvat keskiarvot, Bollinger-kaistat, MACD (Moving keskimääräinen konvergenssidiversiteetti) ja muut auttavat sinua hyödyntämään kaavioita parhaalla mahdollisella tavalla vaihtamatta näyttöjä. Hinnat Allyssa alkavat vain 4 dollaria. Tämän välittäjän tulisi houkutella useimpiin kauppiaiden tyyppeihin, ja niiden maksurakenne on varmasti houkutteleva sekä pienille että suurille kauppiaille.

Olen varma, että kaipaan yksityiskohtaisesti kaikkien ikävien kokemusten yksityiskohtia, mutta he kohtelevat sinua etten kelvollisuutensa ajalle, joten he ovat varmoja helvetistä eivät ole minun kelvollisia. StocksToTrade on yksi suosikki alustani. Joten jos ostat esimerkiksi 11 sopimusta, kokonaiskustannukset olisivat 8 dollaria. Sillä on vertaansa vailla olevat työkalut, toiminnallisuus, nopeus ja hinnoittelu. Kaiken kaikkiaan optiokauppiaiden käytettävissä oleva työkalujen arsenaali on todella vaikuttava. ETRADE osti sen heinäkuussa 2019 siirtyessään naudanlihan lisäämiseen johdannaiskaupan tarjouksilla.

Vai on parasta kehittää kaupankäyntitaitojasi StocksToTraden kanssa ja valita välittäjä, joka voidaan integroida alustaan?

Osakelennättimet

Nämä ovat vain kourallinen työkaluja, jotka saivat minut istumaan ja huomaamaan. Jos olet vasta aloittamassa, on tärkeää harkita riskinottokykyäsi ja kykysi kärsiä taloudellisia menetyksiä ennen sitoutumista. Jos kaupat alle 10 sopimusta, voit valita vaihtoehdon “5 for 5 ”. Ne tarjoavat myös joukon hienoja kosketuksia, kuten suoratoistettavaa CNBC: tä seurataksesi uutisia, interaktiivisen markkinoiden kalenterin, joka auttaa pääsemään tapahtumiin, sekä mahdollisuuden linkittää työpöytä ja matkapuhelin tai tabletti, jotta voit synkronoida -symboli, jota katsot molemmilla. Vanguard - paras eläkkeelle sijoittajille, muita etsittäviä ainutlaatuisia sijoitustarjouksia voivat olla suorat markkinointisuunnittelu, ehdolliset tilaukset, futuurikauppa ja forex-kauppa. Kaupankäyntityökalut ja optiot auttavat siinä, missä OptionsHouse todella loistaa. Jos nämä etuudet ja palvelut todella auttavat sinua tekemään enemmän koulutettuja kauppoja, ne voivat olla kauppamaksun arvoisia. 50 kiinteää korkoa ja 15 senttiä sopimusta kohden. Tavallisen OptionsHouse-tilin avaaminen maksaa vain 1 000 dollaria.

Tutkimus ja tiedot.

Voit skannata paitsi NASDAQ: n ja NYSE: n osakkeita myös suodattaa vaaleanpunaisten arkkien, AMEX: n ja OTCBB: n läpi. Plussa-puolella voit tehdä rajatilauksia itse kaavioon ja käyttää sitten esitäytettyä tilauslippua tarkistaaksesi ja toimittaaksesi kaupan. 2 Palkkiot ja palkkiot 3. ETRADE tarjoaa paljon enemmän ominaisuuksia ja palvelee laajempaa joukkoa sijoittajia ja kauppiaita. Se on erittäin intuitiivinen ja helppo käyttää tilauksen tekemiseen. OptionsHousessa on Java-pohjainen alusta, jossa kaikki kauppa tapahtuu.