50 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa50 Laillista Tapaa Ansaita Rahaa Kotoa

Täällä voit tarjota palveluitasi kahdella tavalla: Ostimme kanat kanssamme naiselta, joka kasvattaa poikasia myymään 25 dollaria/kpl (lue, jos et halua kasvattaa ja myydä kanoja). Muuten voit myydä joitain harvinaisia ​​esineitä alhaisilla hinnoilla. Suorita huolellisuus ja löydä oikea yritys, jolla on yleisöllesi sopiva tuote tai palvelu, jonka voit myydä tytäryhtiönä. Jos olet aloittelija transkriptionistikko, voit löytää työpaikkoja Transcribe Anywhere-, TranscribeMe-, Quicktate-, Rev-, Tigerfish- ja Crowdsurf-sivustoissa. Pikemminkin se ymmärretään joukkostajana:

Jos itse opit ja pystyt tarjoamaan aitoa arvoa, voit silti ansaita omaa pääomaa.

Rekisteröidy, rakenna profiili, lataa joitain näytteitä työstäsi ja ala ansaita ylimääräistä rahaa tekemällä pieniä freelance-töitä. Jos mainostamasi yritys muuttaa tytäryhtiölinkkejä, sinun ei tarvitse tuhlata aikaasi korvaamalla kaikki linkit, jotka olet lisännyt koko sivustoosi. Täältä löydät myös paljon muita markkinarakoja. Jos sinulla on tällä hetkellä WooCommerce-kauppa ja etsit tapoja parantaa sitä ja ansaita enemmän rahaa, tutustu asiantuntijoidemme joukkoon parhaita WooCommerce-laajennuksia. Vuonna 2019 katsottiin YouTubessa lähes 5 miljardia videota joka päivä! Joten suosittelen, että kohdistat pitkiin pyrstön avainsanoihin, joiden sijoitus on paljon helpompaa. Tärkeintä on suorittaa mahdollisimman monta tehtävää mahdollisimman lyhyessä ajassa. Säästöt itsessään eivät vie ketään liian pitkälle.

Nämä ”laulumattomat sankarit” suorittavat erilaisia ​​tehtäviä, mukaan lukien: 2️⃣ Asenna blogiisi. Mahdollisten voittojen kanssa liittyy kuitenkin enemmän riskiä.

Aloita kuvaaminen kaikesta, kaikkea, ota luokkia ja opi photoshop-palvelua kiillottamaan valokuvia ja lisäämään laadukkaita viimeistelyjä.

Transkriboi ääni Ja Haastattelut

Kotona työskentely ei rajoitu enää vain asiakaspalveluun. Mutta jos yrität ansaita rahaa tarpeeksi nopeasti, saatat joutua hakemaan osa-aikaista työtä omalla alallaan. Kun olet valinnut mainostettavat tuotteet, voit hallita tytäryhtiölinkkejäsi PrettyLinks-tapaisella WordPress-laajennuksella. Jos yritykselläsi on RRSP-hakuohjelma, voit myös kirjautua siihen, jos tavoitteesi on säästää eläkkeelle tai käsirahaan ensimmäisessä kodissasi. Ansaitse rahaa suorittamalla muutokset matkapuhelimellasi. Käytettyjen kirjojen myyntiin verkossa on monia erilaisia ​​vaihtoehtoja. Ei riitä, että sanot, että aiot tarjota liikuntatunteja. Yleisin mainosverkosto, johon voi osallistua, on Google AdSense.

NerdWallet pyöristi 26 laillista tapaa ansaita ylimääräisiä tuloja - kotona tai ulkona ja noin - ja listasi jokaisen vaihtoehdon sen perusteella, kuinka nopeasti pääset alkuun ja maksat.

Suorita HIT Amazonin kautta

Jos sinulla on blogi, voit kirjautua sisään SponsoredReviews-sivustolla. Kokeile Swagbucksia saadaksesi helpompaa tapaa ansaita, joka ei vaadi aivan niin paljon aivovoimaa. Vuokraa auto mainostilaan Tämä on tosi todellinen hutler, jolla ei ole häpeää. Tietenkin suurella osalla näitä sivustoja on omat sovelluksensa. Nykyään melkein kaikki yritykset voivat hyötyä jonkinlaisesta sosiaalisen median läsnäolosta, olipa kyse vain Facebook-sivusta tai täydellisestä suoratoistojoukosta, mukaan lukien Pinterest, Twitter ja Instagram. Transkriptorina olet vastuussa kuunneltujen äänipuhelujen, kokousten tai videoleikkeiden ääniraitojen kirjoittamisesta ja kirjoittamisesta tietokoneelle. Selaa vain verkossa ja voit ehkä ansaita rahaa.

Luo Space -verkkosivustot antavat sinun ladata ja viedä kirjasi tulostettavaksi ilman virallista julkaisijaa. Voit myös saada kirjasi Amazoniin.

Sairaanhoitajille, Jotka Haluavat Työskennellä Kotona

Ansaita rahaa verkkosivustoltasi ei ole helppoa. Ota kaikki keräilyesineesi pois ja myy ne. Jos haluat rakentaa uutta uraa verkossa tai kokeilla pienyrityksen perustamista, ensimmäiset kymmenen tapaa, jotka juuri käyimme läpi, ovat eräitä parhaimmista, pitkäaikaisista peleistä, joilla ansaitaan rahaa verkossa. Jos sinulla on upea ääni ja rakastat lukemista, äänikirjan kertojaksi voi tulla tulevaisuudessa.

Tee niin monta tehtävää kuin haluat, ja tästä voi tulla melko osa-aikainen (tai kokopäiväinen) työ. Isännöin omia kurssejani aliverkkotunnukselta omalle sivustolleni, jotta voin helposti lisätä lisää. Hyödyllinen lukijoille. Ilmainen bitcoin sinulle, keskittymisemme BTG: ssä on opettaa sinulle, kuinka tulla omavaraiseksi kaikilla markkinoilla käyttämällä puhtaita hintatoimintakonsepteja - jotta voit käydä kauppaa kannattavasti ilman indikaattoreita tai maksettuja signaaliryhmiä. Tämän odottavan valtionjakson jälkeen hyvitämme rahaa takaisin tilillesi ja sitä voidaan siirtää PayPalin kautta tai vaihtaa lahjakorttiin. Mutta jos sinulla on taitoja tällä areenalla, se on suuri potentiaalinen lähde passiivisille tuloille.

Käynnistä Kumppanisivusto

PayPal-maksut, Amazon ja pääkadun tositteet. Mutta tekoäly, koneoppiminen ja luonnollinen kielten käsittely (NLP) ovat vielä kypsymässä. Jos sinulla on oma verkkokauppasi, sosiaalinen media on täydellinen alusta esittelemään tuotteitasi.

Tällä tavalla et maksa etukäteen kustannuksia varaston ostamisesta, et istu myymättömillä tavaroilla, jotka vievät kalliita varastotilaa, eikä sinun tarvitse käsitellä tuotteiden lähettämistä itse.

Paras Fontti Jatkamiseen: 10 Ammatillista Kirjasinta Käytettäväksi Jatkamiseen

Toivon, että olisimme voineet tutkia tätä enemmän, mutta se vain ei ollut mahdollista. Nro 1 fx-välittäjä yhdysvalloissa, rahanhallintatekniikat, kuten loppupysäkkeiden hyödyntäminen (pysäytysmääräys, joka voidaan asettaa määrätylle prosenttimäärälle pois arvopaperin nykyisestä markkinahinnasta), voivat auttaa säilyttämään voitot antaen samalla kauppahuoneen kasvaa. Helppo passiivinen tulo, jos et pidä ajoneuvoasi käärittynä. Saatat olla perehtynyt myös WireCutter-sivustoon. Kaikki tämä voi auttaa sinua kirjoittamaan myydyin kirja.

Kun saat vahvan salkun, voit alkaa tavoittaa potentiaalisia suuria asiakkaita ansaitaksesi enemmän rahaa verkossa.

5 Todistettua Tapaa Ansaita Rahaa Verkossa Ilman Verkkosivuston Omistamista

Joka päivä myönnetään yli 7000 lahjakorttia! Flippa - suosituin verkkosivustomarkkinat. Sivustot, kuten Buzzfeed ja Millo, ovat käyttäneet tätä lähestymistapaa.

Voit myydä tulostettavan verkkosivustosi, blogin tai Etsyn kautta. Katso Etsy kalligrafia -osaa. Voit ansaita myös heiltä.

Löydät aliarvostetun verkkosivuston, jota tiedät parantavan. Mutta voit tehdä strategian muunnelman ostamalla käytettyjä esineitä, joko korjaamalla tai palauttamalla ne ja myymällä sitten Craigslistissa huomattavan merkinnän. Gomez BBB -listassa todetaan, että heidän uskotaan olevan lopettaneet liiketoiminnan (et voi edes löytää sitä BBB: stä nyt), vaikka verkkosivusto onkin valmis ja ottamassa rekisteröintejä.

Treffisivusto

Onneksi on olemassa tapa tehdä sovellus, joka ei sisällä ohjelmointitaitoja. Helpoin tapa on käyttää premium-markkinoita, kuten CodeCanyon, ja luetella laajennuksesi. Niitä kutsutaan CPC-mainoksiksi. Ne ovat pikakuvakkeita, jotka eivät kestä ikuisesti - ja monet "mahdollisuuksista", kuten Herbalifen ja muiden verkkomainonnan jättiläiset, tarjoavat usein joko huijauksen tai ainakin vahingoittavat henkilökohtaisia ​​suhteitasi. Koska podcastitiedoston isännöiminen verkkosivustollasi voi kuluttaa paljon palvelinresursseja ja hidastaa sivustosi toimintaa, on suositeltavaa käyttää Blubrryn kaltaista mediahallintaalustaa. Käänteinen vasara ja ammunta tähti, nouseva malli saattaa muodostua markkinoiden laskusuhdanteen jälkeen ja ilmoittaa hinnanmuutoksen kääntymisestä. Aloita sisustussuunnittelijana, miten täältä. Jos nautit lapsista ja sinulla on tilaa talossasi, voit hoitaa päivän päivähoitoa.

Jokainen uutiskirje on suunnattu tietyn tyyppiselle käyttäjälle, jolla on mielenkiintoista, päivittäistä sisältöä, samalla kun se tekee yhteistyötä asiaankuuluvien yritysten ja tytäryhtiöiden kanssa tuodakseen ylimääräistä rahaa. 2 miljardia ihmistä käyttää aktiivisesti Internetiä, ja meillä on hyvät muutokset maailman liiketoiminnan muutoksissa. Kanoh: rautatieasema, joka on syrjässä, mitään hintaa ei ole parempi maksaa kuin ILMAISTA. Nämä ideat saavat pyörät kääntymään.

Toinen vaihtoehto maksetun jäsensivuston luomiseksi on luoda yksityisiä foorumeita, joiden käyttäjien on maksettava pääsyä varten.

Sijoittakaa Vertaisarviointiin

Tässä on muutama digitaalinen tuote, jonka voit luoda ja myydä verkkosivustollasi. Commission junction - tarjoaa luotettavia tuotteita oikea-aikaisesti. Tai jos haluat osallistua aktiivisempaan kauppaan, voit käyttää FOREXin kaltaista työkalua maailmanlaajuisiin kaupankäyntimahdollisuuksiin. Täällä voit ansaita rahaa suorittamalla pienet tutkimukset, jotka kestävät 5 minuutista 20 minuuttiin tietyn yrityksen tarpeista riippuen. Tiesitkö, että voit maksaa liikunnalle?

Tarvitset ylimääräistä rahaa, mutta et ole varma mistä aloittaa (tai mikä on legit). Tämä verkkosivusto tarjoaa erinomaisen markkinapaikan myydäkseen mitä tahansa ammattimaista palvelua. Onko navigointivalikko liian monimutkainen? Jotta todella menestyisit, rakenna oma valokuvaussivustosi voidaksesi esitellä portfoliosi ja alkaa saada enemmän maksettuja yksityisiä yritystöitä. Sinun ei tarvitse kauppiastiliä, omaa verkkosivustoa tai muuta asiaa varten. Koska he ovat ilmaisia, suosittelemme rekisteröitymistä molemmille.

Tämä palvelu yhdistää äänikirjan kertojat kirjoittajiin. Tarkista heidät, tee tutkimusta ja katso mitä ajattelet. Mainostajat, demotilejä käyttävät myös ihmiset, jotka haluavat testata välittäjää ennen oikean kaupankäyntitilin kirjautumista. Varmista vain, että tilisi vuokraaminen on sallittua, jos olet vuokralainen tai kuulut talonomistajayhdistykseen.

Maksa Liikunnalle

Löydät lisää maksettavista kyselyistä ja liity 20 parhaaseen tutkimussivustoon. Näetkö kaikki nämä artikkelit, oppaat ja oppaat Internetissä? Suosittelemme käyttämään FreshBooksia, mutta WordPressille on myös muita laskutuslaajennuksia. Kyselysivustot eivät tyypillisesti tarjoa suurta voittoa, ellet sijoita paljon aikaa, ja monet sivustot ansaitsevat lahjakorttien ansaitsemisen paljon enemmän kuin käteisellä. Päätät kuitenkin hinnoitella luokkiasi. Muista, että ostaja haluaa tuntea saavansa paljon rahaa vastaan.

Ja koska täydellisen aloitussivun luominen ei ole helppoa, tämä on palvelu, jonka monet yritykset ovat valmiita maksamaan. Muut sivustot tarjoavat kaikki tai jotkut yllä olevista tehtävistä, ja sitten jotkut. Voit ansaita jopa 50 dollaria vuodessa. Saadaksesi vielä enemmän pitoa, voit rohkaista blogin lukijoita tarkistamaan Kindle-kirjasi. Näiden avulla asianajajat voivat etukäteen päättää, kuinka tuomaristo todennäköisesti tarkastelee tiettyyn tapaukseen liittyviä olosuhteita, ja tehdä muutoksia todelliseen oikeudenkäyntiin. Muista kuitenkin, että voit myydä lyijyä monilla eri toimialoilla - ei vain henkivakuutuksissa. Voit blogoida perustamalla oman sivustosi tai kirjoittamalla jonkun toisen sivustolle. Swagbucks yhdellä silmäyksellä:

Osta Ja Myy Verkkosivuja

Vuosien kokemukseni ja tutkimukseni kautta olen jatkuvasti todennut, että seuraavilla ideoilla on paras potentiaali luoda tasainen toistuvien tuottojen virta. Hyvistä ystävistäni Shane ja Jocelyn Samsista on tullut asiantuntijoita verkkoyhteisöjen rakentamisessa. Amazon on tehnyt uskomattoman helpoksi itse julkaista sekä fiktio- että tietokirjallisuutta. Yleensä sinua pyydetään testaamaan muutama verkkosivusto vierailemalla niissä ja dokumentoimaan ja kirjaamaan reaktioesi ja ajatuksesi käydessäsi läpi ne. Ilmeisesti tämä merkitsee kertaluonteista korvausta. Käytin tätä palvelua matkustellessani Sveitsissä ystävän kanssa ja voin vahvistaa sen olevan hyvä palvelu. Tässä on joitain aiheeseen liittyviä artikkeleita:, se on suuri etu jokaiselle sijoittajalle, mutta etenkin uudelle sijoittajalle. Jos olet bloginnut jo jonkin aikaa, voit kerätä joitain vanhoja blogiviestisi ja muuttaa niistä kirjan lukuja. Tarina, jonka avulla asiakas voi kuvitella itsensä käyttävän tuotetta, ja tarina, joka päättyy vasta, kun hän painaa “osta” -painiketta.

Asenna Verkkokauppasivusto (vaatii Kovaa Työtä)

Verkkokyselyjen ottaminen ei todennäköisesti ole paras tapa ansaita tuloja verkossa. Lisätietoja, lisäksi Bitcoin on pseudoanonyymi, koska se ei vaadi sinua jakamaan henkilökohtaisia ​​tietojasi. Voit aina tarjota palveluitasi suoraan markkinoimalla alueesi kouluille tai jopa sijoittamalla mainoksia naapuruston uutiskirjeisiin ja ilmoitustauluihin. Myynti jälleenmyyjälle: Voit aloittaa myynnin maailman suurimmassa verkkokaupassa etkä viettää aikaa oman infrastruktuurin rakentamiseen tai liikenteen huolestumiseen.