Osakkeiden Keräily Ei Tee Sinusta MiljardööriOsakkeiden Keräily Ei Tee Sinusta Miljardööri

Jotta voit saavuttaa 1 000 000 dollarin tavoitteesi 10 vuodessa, sinun tulee säästää 5 259 dollaria kuukaudessa ja lopulta saadaan 1 000 098 dollaria. Kenelle binääriset vaihtoehdot ovat hyödyllisiä?, se johtuu lähestymistavastasi markkinoille:. Viimeisen 10 vuoden ajan riskitön korko on ollut alhaisempi kuin inflaatio. Se voi tuntua oudolta ensimmäisellä kerralla, mutta kun olet hankkinut sen, voit tulla kiinteistöalan minimoguliksi yksinkertaisesti skaalaamalla tämä yksi strategia. Mutta suurin osa bloggaajista ansaitsee nolla dollaria. Älä tee sijoitusta, josta et ole tyytyväinen. Todennäköisesti et löydä sijoitusta, joka tuottaa tällaista tuottoa. Tule sijoittajaksi.

  • Tunnen monia ihmisiä, jotka lykkäävät säästöjä eläkkeelle, löytävät unelmatyönsä tai tekevät muutoksia, jotka tuovat heille taloudellista onnea.
  • Löydät mahdollisuuden kääntää esine nopeasti nopeasti suuren odottamattoman voiton ansiosta.
  • Yleinen nyrkkisääntö on nostaa enintään noin 4% vuodessa, jos haluat salkkusi kestävän ikuisesti.
  • Voit aina sijoittaa voitot takaisin yritykseen, jos sinusta tuntuu, että se menee edelleen hyvin.
  • S&P 500 -indeksirahastot ostavat Yhdysvaltojen 500 suurimman yrityksen osakkeita.
  • Tule lemmikkihoitajaksi.
  • Ole arvokuluttaja.

Aiheeseen liittyviä viestejä siitä, miten ansaita ylimääräistä rahaa: Se yhdistetään yhdeksi nettovarallisuuden noteeraukseksi, ohittaen evoluutiovaihe, joka saa monet ihmiset hallitsemaan rahansa optimaalisesti. Rikkaat kaavat pähkinänkuoressa. Digitaalinen jakelu, discordin kehittäjät lisäsivät myös videopuhelut ja näytönjaon vuonna 2019. Joskus sinun on ehkä pyydettävä asiantuntija-apua. Ensinnäkin on tietenkin urasi itse. Tavoita tavoitteesi. Vietä vähemmän kuin tarvitset, elää vaatimattomia elämäntapoja ja älä anna jokaisen korotuksen ajaa sinua elämäntavan tikkaiden ylös. Ansaitset 35 000 dollaria vuodessa.

Totuus on, että monet hyvinvoituneet ihmiset ovat yksinkertaisesti ihmisiä, jotka ovat työskennelleet ahkerasti, tehneet järkeviä päätöksiä ja hyötyneet onnen jakautumisesta. Sinun tulisi pyrkiä maksamaan tämä summa ja maksimoimaan myös perinteinen tai Roth IRA joka vuosi. Huomaa kuitenkin, että saatat olla verovelkaa, jos siirryt tälle reitille, joten tarkista verovaikutukset ennen kuin myyt arvopapereita. Vaikein osa varallisuuden rakentamisessa on vasta alkamassa.

Aloita luomalla luetteloita:

Hanki Ammatillista Neuvoa

S pecific - Mikä on tavoitteesi? Tämä voi auttaa sinua kasvattamaan vaurauttasi huomattavasti nopeammin kuin henkilö, joka ei koskaan ulkoista tai tee siitä vain vähän. Mutta odota, kunnes olet 40-vuotias, aloita säästö ja sinulla olisi 67 629 puntaa. Joten tänään keskustelemme parhaasta tietämästäni strategiasta rikastuaksesi.

Tavaroiden käyttö maksaa rahaa.

Jos Haluat Voittaa 401 (k) -pelin, Omista Pieni Yritys.

Voit kuitenkin hallita kuinka paljon panoksesi (määrä) ja kuinka kauan osallistut (aika). Nettovarallisuuden seuranta on hyödyllinen työkalu, jonka avulla voit nähdä kuinka pitkälle olet saavuttanut pitkän ajanjakson. Plussat:, myyntioptio antaa ostajalle mahdollisuuden myydä kohde-etuuden osakkeet merkintähintaan tietyn ajan kuluessa. Kuitenkin, jos lasket palkan kasvun yli 30 vuoden työurallasi, sen pitäisi olla tämän alueen sisällä. Voit kasvattaa eläkesäästöjäsi yli kaksi kertaa niin nopeasti. On kuitenkin tärkeää huomata, että hän käytti taloudellista vipua saavuttaakseen tämän tuoton.

Kun olet perustanut perustasi, voit melko paljon laittaa asiat automaattiseen ohjaajaan. Sinulla on kolme henkilöä varhain, myöhään ja varhain ja jatka: Sanominen, että haluat olla varakas, ei ole tarpeeksi hyvä.

Tämä ei ole jotain, joka on tarkoitettu amatööreille.

Aloita Oma Yritys

Tässä ovat neljä parasta omistustani tänään: Mitä enemmän ansaitset, sitä enemmän voit säästää, jos pidät kulusi hallinnassa. Pidä rahaa ennakoimattomia menoja varten ja käytä osa säännöllisistä tuloistasi sijoittaaksesi osakemarkkinoille. Se tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että hallitset rahaa ja kerrot, mihin mennä. Jos tarkastelemme kuumimpia uusia "rahoitusyrityksiä", näemme Robinhoodin ja RoboAdvisorsin kaltaisia ​​yrityksiä esiin nousevan kaikkialla. Mitä luulet rikkaan oppimisen vievän mielestäsi? Nämä järjestelmät toimivat harvoin, koska uhreille lähetetty materiaali on usein vain perus- tai välimainontamateriaalia, joka ei ole salainen eikä tae paljon rahaa ansaitsemiseen verkossa. Ne ovat loistava paikka aloittaa, kun on kyse rahan perusteista ja niiden ymmärtämisestä.

Minulle se aloitti tämän blogin perustamisen. Kyse ei ole kokonaan pelosta. Koska tosiasia on, että ei ole taattua tapaa ansaita paljon rahaa nopeasti. Rahan sijoittaminen pieniin tuottoihin on uskomattoman helppoa ja melkein turvallista. Sinun ei tarvitse käyttää hienoa taloudellista ammattikieltä tai tietää tämän vuoden "kuumin varastossa. "Kun aloitat sijoittamisen osakemarkkinoille, on tärkeää, että et lopeta. Joten miksi miljonääreillä on niin paljon paremmin?

Aloita Varhain

Rikastuminen tarjoaa sinulle taloudellisen riippumattomuuden, josta olet aina haaveillut, ja antaa sinun todella hallita elämääsi. 4 Tee yksi asia joka päivä, joka vie sinut kohti tavoitettasi. Voit luoda sivuyrityksen siitä. Voit päästä eroon velasta nopeammin, koska saat ajanjakson maksaa nykyinen velka korottomasti. Kiitos itsellesi myöhemmin. 800 dollarin kuukausimaksusta tulee 1 374 958 dollaria 30 vuoden kuluttua.

Avioero voi kuitenkin pilata taloudellisen elämän, jos et avioit älykkäästi. Sinun on ensin selvitettävä tavoitteesi ja luotava suunnitelma. Hänen päätelmänsä: Sinulla ei voi olla kaikkia kolmea. Se on myytti, että palkkasi koko määrää taloudellisen hyvinvointisi ja varallisuutesi. Aloita niin pian kuin mahdollista. Näin voit sijoittaa niin, että ansaitset hyvää tuottoa ilman stressiä ja hätää.

Kolmivaiheisella Kaavalla Menestyvät Sijoittajat Rikastuvat Kiinteistöistä

Löydä tapoja motivoida itseäsi asettaessasi tavoitteita. Heillä on tarpeeksi passiivisten tulolähteiden - ostamiensa sijoitusten, jotka maksavat rahaa ja joita he eivät koskaan aio myydä - että he voivat elää siitä passiivisesta tulosta. Lontoopeterboroughmanchesterbristolnorthamptoneastbournebrightonderbycardiffhebden bridgestoke-on-trentbirminghamliverpool, joissain tapauksissa Bitcoin-ATM-palveluntarjoajat edellyttävät käyttäjiltä olemassa olevaa tiliä suorittaakseen toimintoja koneella. Korkean koron velkojen, kuten luottokorttiluottojen, käsittely olisi oltava ensimmäinen asia, jonka teet rahasi kanssa. Kun otat riskejä, älä tee sitä säästöilläsi.

Tästä syystä en ole koskaan tavannut algoritmia, jolla on riittävän pitkä kokemus sen arvioimiseksi. Todista Nikkein paluulaskuriamme; Japanin osakkeet eivät ole palauttaneet paljoakaan puolentoista sukupolven aikana. Siinä ei ole epäilystäkään, opetamme lapsillemme jo varhaisesta iästä alkaen säästää rahaa. Hänen mukaansa sen tarkoituksena on antaa paljon selkeämpi kuva siitä, kuinka rahasi virtaavat tilisi läpi. Sinun on pysyttävä sijoitettuna markkinoille sekä hyvinä että huonoina aikoina. Markkinoiden villien ylä- ja alamäkien tasoittamiseksi älykkäät sijoittajat jakavat rahansa ympäri.

Joten, tässä on yleinen järjestys, mihin asioihin ensin puututaan. Ansaitsemalla enemmän rahaa, sinulla on enemmän rahaa maksaa velkasi, ja voit yleensä tehdä sen vieläkin nopeammin. Voidaan pitää rikkaana Yhdysvalloissa. Maksut, jotka teet Roth IRA: lle, tehdään verojen jälkeen, mutta sinun ei tarvitse maksaa veroja, kun aloitat vetäytymisen eläkkeellä.

Sen sijaan, että saisit palkan kiinteästä työtunnistasi, saat maksun toimittamasi arvosta.

Mobiilimainokset

Todennäköisesti yksi parhaista elämäntaitoista on rahan säästö, koska on niin helppoa käyttää 100 dollaria ja niin vaikea ansaita sitä. On mahdotonta sanoa varmasti, kuinka nopeasti osakesijoituksesi kasvavat, mutta Dr. 130 vuotta historiallista hintatulosta koskevia tietoja Dr. Kuinka ansaita rahaa bitcoinilla?, hänen mielestään avain menestykseen sijoittamisessa kryptovaluuttaan on monipuolistaa riskiä sijoittamalla kryptovaluutojen joukkoon, jonka finanssialan ammattilaiset ovat tarkastaneet, samoin kuin 401 000 tilisi tai indeksirahastosi. Tämä johtuu siitä, että kun työskentelet jonkun toisen hyväksi, sinulle ei makseta koskaan enemmän kuin se henkilö tai yritys päättää olet arvoinen. Voit luoda oman räätälöidyn portfolion valitsemalla omat arvopaperisi ja jakamalla prosenttimäärät, jotka haluat antaa jokaiselle. Millaista tyyppiä sinun pitäisi ostaa? Sijoita itseesi. Kaikki kertovat sinulle jotain erilaista.

Jos siirryt toiselle reitille, työsi ei ehkä ole niin hohdokas ja sinulla ei ehkä ole todella korkean tason koulutusta, mutta sinulla voi olla ylimääräistä aikaa rakentaa lisää tulorahoja puolelle.

Sijoittaminen ei ole enää vain rikkaiden ihmisten tarpeita. Budjetin avulla tiedät tarkalleen, kuinka paljon voit viettää luokassa joka kuukausi, kuinka paljon sinun on työskenneltävä, mitä menoalueita on arvioitava muun muassa. Suurimmalla osalla meitä pidetään pikkulapsina verrattuna siihen ikään. Mutta niille, jotka saavuttavat vaurauden, temppu on kaksi: Jokaisella on erilainen sävelkorkeus, joka usein sisältyy ostamalla onnekkaita talismaneja, hankkimalla onnenumeroita arpajaisiin tai suorittamalla vaurautta houkuttavia rituaaleja. Suurin osa meistä ei rikastu nopeasti; se on matka. Ainoa ongelma on tietysti oikean yrityksen löytäminen. Kaiken kirjan mukaan hän säilytti säästäväisen elämäntapansa eläkkeellä.

Nykyään hänen Dyson-pölynimuri on kansainvälinen bestselleri.

Jos haluat todella rakentaa vaurautta, sinun on aloitettava sijoittaminen heti. Henkilökohtainen, "Termiinisopimukset" käsittävät räätälöityjä sopimuksia itsenäisiin liiketoimiin, jotka tapahtuvat tietyllä tulevaisuuden päivänä. Tällainen koulutusmateriaali on tyypillisesti e-kirjojen tai koulutus-CD-levyjen muodossa. Mitä opit rahasta lapsuudessa, jonka saatat joutua vaihtamaan? Sinun on tartuttava kaikkiin ilmaisiin työnantajien mahdollisiin maksuosuuksiin. 09% ansaitsisi sinulle vain 90 dollaria.

Sijoita Tehokkaasti

Tuolloin luulin, että tämä oli pähkinää. Vaikka olen passiivinen sijoittaja, en todellakaan käytä laiskaa salkkua. Vain 10 minuutissa voit luoda räätälöidyn salkun tavoitteisiisi ja sijoittaa vain enemmän rahaa eteenpäin. Jos tarvitset vähän apua, meillä on täällä ilmainen kirja, joka auttaa sinua velan vähentämissuunnitelmassa. Mielenkiintoinen asia matematiikassa on yhden hyvän sijoituksen voima voittaa monia katastrofeja.

Ja kolmanneksi haluaisin, että osakeosa olisi kaksi kolmasosaa Yhdysvaltain osakkeista ja kolmasosa kansainvälisistä osakkeista. Toisin sanoen, kuinka kauan kestää, kunnes tarvitset rahaa, jonka aiot sijoittaa? Kun lennät lentokoneella, lentoemäntä pitää aina turvallisuuspuheensa, jossa he muistuttavat sinua asettamaan happimaskin ensin ennen kuin auttavat jotakuta toista? Tee rauha sen asioiden osalta, jotka ovat etusijalla ensisijaisesti. Markkinat putoavat. Se voi sisältää palaamisen kouluun, uuden yrityksen perustamisen tai henkilökohtaisen kehityksen kirjojen lukemisen.

Check out Voit sijoittaa kiinteistöihin niin vähän kuin 5 dollaria.

Vähemmän Tavaraa = Enemmän Rahaa

Tämän perusteella tiedän, että voi olla vaikeaa pysyä sijoittuneena, kun näyttää siltä, ​​että taivas putoaa. Jos löydät nämä yritykset sijoittamaan, keskimääräisen vuotuisen tuoton saavuttaminen 15 prosentilla on ehdottomasti mahdollisuuksien ulottuvuus. Hän kuoli 92-vuotiaana 8 miljoonan dollarin kiinteistön kanssa, joka koostui osinkojen maksamisesta osakkeista, joita hän osti uransa aikana. Mitä Buffet ostaa seuraavaksi suurella rahakassallaan?

Rahoita Omaisuus Uudelleen, Anna Rahat Takaisin Ja Tee Se Uudelleen

Se teki herra Buffettista niin rikkaan. Lopuksi, muista aina, että teemme asioista päässämme pahempaa kuin mitä ne osoittautuvat. Mitä löydät? Sen lisäksi, että tarjotaan mukavampaa päivittäistä kokemusta, huomattava nettovarallisuus voi vähentää stressiä ja ahdistusta, koska se vapauttaa sinut huolehtimasta ruoan asettamisesta pöydälle tai kyvystä maksaa laskuja. Monet ystävästämme pärjäävät hyvin lisäämällä jatkuvasti GAP-tasoaan, mutta koska he ovat varovaisia, suurin osa heidän varallisuudestaan ​​sijoitetaan säästöihin, talletuksiin tai maksaa velkaa. Yrittäessäsi pysyä mukana Jonesesissa, saatat käyttää rahaa, jota sinulla ei ole. Käytä verohelpotettuja tilejä sijoittamiseen.

Tasapainottamiselle on kaksi tapaa. Se on suunnilleen 25 prosentin bruttosäästöaste ja lähempänä nettoastetta 30 prosenttia verrattuna vuoden 2019 verotasoon. Se on kysymys, jonka näen melkein jatkuvasti populaarikulttuurissa, suoraan ja epäsuorasti.

Mitä tämä tarkoittaa, että olet vain leikkaamassa alemmat 10% menoistasi - 10%, joka on vähiten tärkeä ja tuhlampi kaikista tavoista, joilla kulutat rahaa.

Nämä ovat vääriä aikomuksia, jotka perustuvat suurelta osin rahoitusjärjestelmän väärinkäsityksiin. Älä koskaan unohda, että markkinat voittavat aina. Kirjoita sitten kaikki vastuusi - mitä olet talossasi velkaa, opintolainavelka, luottokorttiluotto ja kaikki muu, josta olet velkaa. Uutiskauppa, skannaa, kartoita, vaihda osake- ja optio-oikeudet on yksi heidän verkkosivujensa pääotsikoista. 100 dollaria ei ehkä tunnu paljon, mutta voit saada sen kasvamaan entistä enemmän.

Hit Peak Performance

Käytät sitä todennäköisesti laskujen maksamiseen. Perintö rikkaalta sukulaiselta. Tämän tavoitteen saavuttamiseksi sinun täytyy säästää ja sijoittaa vain 966 dollaria kuukaudessa.

Mutta On Ehdottoman Välttämätöntä, Että Opit Sijoittamaan Ja Hallitsemaan Varallisuutta Hyvin Jo Varhaisesta Iästä, Jotta Pysyt Rikkaana

Osakemarkkinoilla on yli 100 vuotta todisteita, jotka viittaavat tähän. Jos kulutat vähemmän kuin ansaitset, voit ottaa osan rahasta ja parantaa itseäsi eri tavoilla, etenkin tavoilla, joilla on potentiaalia lisätä tuloja tulevaisuudessa. Tämä kirja opettaa sinulle, miten voittaa ihmisiä, jotta voit saada mitä haluat. Lue siinä skenaariossa. Tee tavoitteistasi tehdä yksi asia paremmin kuin kukaan: Mutta mahdollisuudet ovat, jos rakastat tekemäsi tekemistä, se on helpompaa tehdä niin. Tämä tarkoittaa, että otat enemmän riskejä kuin olet mukava.

Kyse on enemmän siitä, mitä ihmiset pitävät ja jotka eivät useimmiten ole kovin intellektuaalisia ja laadukkaimpia luomuksia.

  • Mutta kaikesta kielteisestä tiedotusvälineiden huomiosta, hallituksen haasteista ja tosiasiasta, että sinun odotetaan viettävän keskimäärin 25 000 dollaria omia rahaa tämän "uran" ylläpitämiseksi, MLM: t pystyivät silti hankkimaan yli 36 miljardia dollaria vuonna 2019 yksin.
  • Mutta kuuluisuus on vain pienelle osalle ihmisiä, muuten maine ei olisi enää kuuluisuus.

Kuinka Pysyä Rikkaana

Kysymys on siitä, mitä he tekevät joka päivä, lisäpäätöksistä ja toimista, joita he ovat tehneet pitkän ajanjakson ajan. Kiinteillä koroilla leijuu hieman yli 1. Mitä sinun on tiedettävä joka viikko: Joten jos sinua pyydetään maksamaan liittyäkseen yritykseen ja rekrytoimaan lisää jäseniä, ole varovainen pyramidi-järjestelmästä. Sinun täytyy säästää 8 004 dollaria vuodessa tullaksesi miljonääriksi 30 vuodessa. Jokainen vetoaa erilaiseen sijoittajajoukkoon:

Ymmärrä tapahtuvaa ja tee tietoihin perustuva päätös. Jakamme säästömme varoihin, jotka on jo laskettu liikkeeseen todellisten sijoitusten rahoittamiseksi. Xm-livekeskustelu, ongelmia, jotka sinun on käsiteltävä ollessasi ammattimaisella Forex-kauppiaalla, ovat:. Joten, kuten edellä totesin, yksi varma tapa säästää ja sijoittaa rahaa tulevaisuutta varten on pitää menotaso vakaana tulojen noustessa.

Nykyinen ikäsi on kaavion vasemmalla puolella ja haluamasi eläkeikä on ylhäällä. Koska sama palkka, sama palkan kasvu, sama koko tuoton varallisuusaste, kustannusten optimoija voittaa olemalla säästäväinen. Suunnitelmalla voit arvioida, oletko parhaillaan saavuttamassa sijoitustavoitteesi. Kun suurin osa meistä ostaa varoja jälkimarkkinoilla, kuten pörssissä, emme oikeastaan ​​sijoita lainkaan. Aloita sijoittaminen tänään ja tule osakemarkkinoiden miljonääriksi.

Haluatko Lisää Tämän Tyyppisiä Artikkeleita?

Ja siksi velat lyövät loputtomasti säästöjä. Alkaen tyhjästä ja rakentamalla varallisuutta, kun aloitat tyhjillään, ei ole mitään tärkeätä kuin tämä yksi sääntö. Muutto Lontooseen 21-vuotiaana, oppiminen rahoitusmarkkinoista ja työskentely tiskin takana sivuliikkeessä - jotain mitä monet pääjohtajat eivät ole koskaan tehneet - oli erittäin jännittävää. Maksamattomat velat kasvavat edelleen ja vahingoittavat luottoasi, mikä haittaa vakavasti kykyäsi rakentaa vaurautta.

Miksi Tarvitset Kaikkea Sellaista?

Tämä JP Morgan Asset Management -taulukko, joka osoittaa kyvyn hyödyntää yhdistelmäkorkoja jo varhaisesta iästä alkaen, selittää miksi on niin tärkeää aloittaa nyt ja sijoittaa johdonmukaisesti, vaikka luuletkin, että sinulla ei ole tarpeeksi rahaa ansaitaksesi ero: Luo oma varallisuuskone, joka antaa sinulle toistuvan kassavirran tarvittaessa. Niillä, jotka ovat halukkaita luomaan uusia rahastarinoita ja heittämään rahastarinoita lapsuudestaan ​​lähtien, on paremmat mahdollisuudet tulla varakkaiksi tulevaisuudessa.

Tämän tekeminen on toinen tapa viedä tunteet pois sijoittamisesta. Jos haluat tulla osakemarkkinoiden miljonääriksi, sinun on investoitava osakemarkkinoihin säännöllisesti. Toinen muistettava asia on, että luottokorttikorot lisätään päivittäin. Ja se on pahempaa, kun menetät varallisuutesi, kun vaurautesi on huomattava, ja sinulla on vähemmän aikaa tehdä ne takaisin työstäsi. Sama on portfoliosi kanssa.

Vaikka velat voivat olla arvokkaita ja jopa kannattavia, jos niitä käytetään oikein, liian monet ihmiset käyttävät rahaa, jolla heillä ei ole. Keskimäärin aktiivisesti hoidetun sijoitusrahaston kustannukset ovat yhteensä noin 2%, kun taas tyypillisen passiivisen indeksirahaston kustannukset ovat keskimäärin vain 0. Jos et pysty maksamaan enimmäismäärää, yritä ainakin maksaa vastaava summa, jos työnantajasi tarjoaa vastaamaan maksuja tiettyyn prosenttiin saakka. Monet luulivat voivansa. Esimerkiksi Warren Buffett esitti vuoden 2019 kirjeessään osakkeenomistajille, mitä hänen suurelle vauraudelleen tapahtuu kuollessaan. Hän asuu vaimon Lorrainen, 43, yrityksen kumppanin, ja heidän lastensa, Benin, 14, ja Charlotten, kymmenen, kanssa Worcestershiressä. Nuoremmat sijoittajat voivat sijoittaa jopa 80% osakemarkkinoille, loput turvallisempiin sijoituksiin, kuten joukkovelkakirjalainat. Ystäväni, televisio-ohjaaja Nicki Chapman ja mediaguru Ali Sharman, kutsuvat minua Lontoon ahkeraimmaksi naiseksi.

Sijoittaminen Markkinoille

Jokainen ohi kulkeva hetki kasvaa yhä lähemmäksi perimmäistä tavoitettasi - hallintaa ja vapautta. Kun olet tottunut tekemään budjetin joka kuukausi, pääset todennäköisesti pisteeseen, jossa huomaat, että pystyt vain leikkaamaan niin paljon. Jos et tyydy nykypäivän markkinariskeistä, on edelleen yrityksiä, jotka ansaitsevat sijoituksen.

Sinulla on oltava strategia ja noudatettava sitä sekä hyvissä että huonoissa aikoina. Sinulla on jo tarpeeksi kokemusta tietää, mitä haluat tehdä, joten sinulla on täydelliset mahdollisuudet yrittää kanavoida intohimo liiketoimintaideaksi. Veljentytär on vihainen Monzolle, haastajapankille. Kun omaisuus on turvattu, he toteuttavat suunnitelmansa ja tuovat huomattavan hallintaosaamisensa pöytään. On todennäköisesti aika, että olet taloudellisesti alasti. Saatat joutua alkaa ansaita enemmän rahaa ja/tai alkaa kuluttaa vähemmän, jos haluat oppia miten tulla varakkaaksi. Tilastolliselta kannalta, koska yrityksesi todennäköisesti epäonnistuu (toivottavasti ei, jos aloitat yrityksen), sinulla on vain hiukan suuremmat mahdollisuudet liittyä yritykseen varhaisessa vaiheessa, josta tulee erittäin menestyvä. Mutta on toinen syy ottaa pitkä katsaus.

Mutta älä pidä ansiot läpi. Olet täysin kykenevä oppimaan sijoittamaan. Tämä tarkoittaa tietysti, että yrityksesi on tuotettava riittävästi tuloja. Tasapainota, jos omaisuuden allokointi on kaukana rivistä, mutta älä huolehdi pienistä muutoksista - varsinkin jos maksaisit paljon palkkioita tasapainottamalla. Helenan kymmenen suosittua rikkaampaa tulevaisuutta koskevia vinkkejä HENKILÖKORJAUS Varmista, että ymmärrät taloudellisen tilanteen ja tiedät missä olet säästöjen, velkojen ja sijoitusten suhteen. Kuvittele sinä päivänä vuonna 1986, sen sijaan, että ostaisit Microsoftin, päätit jakaa salkkusi kahteen pinoon. S&P 500 palasi keskimäärin vuositasolla 9.

Kaikki muu seuraa siitä.